Процедури за петна

 

Петна от слънце, петна от стареене, петна след акне – имаме няколко решения за проблема. Химичен пилинг за премахване на петна; терапия с дермапен и Juvederm Eclat (за избелване); козметична терапия за избелване на Delarom Paris; кислородна безиглена мезотерапия Intraceuticals Opulence.

Изберете:


mesopeel-melanostopХимичен пилинг за премахване на петна melanostop_peel на mesoestetic

Състав: азелаинова киселина 20% + Резорцин 10% + фитинова киселина 6%

За какво се прилага този химичен пилинг? Този химичен пилинг е специално разработен за лечение на мелазма и други подобни кожни оцветявания. Неговото действие е синергията на три активни съставки с депигментиращ, хелатообразуващи и кератинови свойства. Пилингът е подходящ за премахване на петна след акне, петна от слънце и други хиперпигментации.

Как се прилага този химичен пилинг? Прилага се веднъж на две седмици за 6 процедури.

Цена: 70 лв.

Клиничен микронидлинг и мезотерапия с RRS 

Най-модерната процедура за премахване на бръчки и петна по лицето – микроиглена мезотерапия (микронидлинг). В медицината се установи, че множеството микроубождания по кожата стимулират производството на колаген. На този принцип се базира и микронидлинг устройството. Устройството предизвиква множество микроубождания на повърхността на кожата, през които премихава продукта RRS® HA WHITENING. Предимствата на метода микронидлинг микроиглена мезотерапия пред традиционната мезотерапия е съчетаването на химичния ефект от коктейла, който се поставя в кожата, и механичното стимулиране на кожата с микронидлинг.

Специално разработени RRS® HA WHITENING потискат тирозиназата в кожата и блокират производството на меланин. Това води до постепеното избледняване на петното и блокиране на появата на нови петна.

Процедурата микронидлинг не е болезнена, отнема не повече от 40 минути и след това лицето е леко зачервено. Предпоръчваме 3 процедри през 3-4 седмици за премахване на петна с микронидлинг и RRS® HA WHITENING.

Цена: 300лв. (с клиничен микронидлинг)

ВИЖ ОЩЕ ЗА МИКРОНИДЛИНГ

Intarceuticals безиглена кислородна мезотерапия – OPULENCEintraceuticals - opulence sofia

Intarceuticals – OPULENCE е безиглена кислородна мезотерапия, която цели ПРЕМАХВАНЕ НА ПЕТНА , ПРЕМАХВАНЕ НА БРЪЧКИ И ИЗРАВНЯВАНЕ НА ТЕНА. Само след първата процеура кожата Ви ще бъде по-бляскава, по-мека, по-хидратирана, с по-равен тен. Процедурата е известна и като „Терапията на Мадона“.

Терапията OPULENCE на Intraceuticals използва три важни стъпки за постигане на своите резултати.

1. Кислород под ниско налягане, което цели доставката на антиоксиданти в кожата, като същевременно има охлаждащ и успокояващ ефект.

2. Уникален OPULENCE Serum, който съдържа съдържа специална олекотена формула на хиалуронова киселина, в комбинация с витамин C и мощни антиоксиданти, както и растителни изсветлители.  Хиалуроновата киселина подпомага хидратацията на кожата като същевременно стяга и намалява видимостта на фините линии и бръчки, подобрява общия вид и контур на лицето. Витамин С предпазва от свободните радикали, а растителните изсветляващи съставки правят тена на лицето по-сияен и по-свеж. С течение на времето петната избледняват.

3. Специално разработени продукти, които се поставят на слоеве за да доставят максимално синергично веществата, за по-дълготрайни резултати.

ОЩЕ ЗА Intraceuticals

Цена:180лв.