Химични пилинги – ПЕТНА, ПОРИ, СТЯГАНЕ

При нас в салон за красота Beauty Point в София можете да намерите подходящ химичен пилинг с млечна киселина за хидратация и премахване на петна, химичен пилинг с гликолова киселина за премахване на петна и свиване на порите, както и други видове и концентрации на химични пилинги според типа кожа и необходимото третиране.

Ако не можете да направите своя избор сами, можете да запишете консултация.

химичен пилинг млечна киселинаХИМИЧЕН ПИЛИНГ С МЛЕЧНА КИСЕЛИНА – Lactic Peel на Mesoestetic

Химичният пилинг с млечна киселина е подходящ за дехидратирана, зряла и/или чувствителна кожа, която има нужда от хидратация. Този млечен пилинг премахва фини бръчки и линии и стимулира производството на колаген и еластин. Поради не високия процент на млечната киселиа Lactic Peel може да се прилага самостоятелно или в съчетание с процедура за бръчки или петна. Млечния пилинг е подходящ и за по-мазни кожи със следи от пъпчици, които са пигментирали. Lactic peel AL увеличава производството на серамиди от кератиноцити, овлажнява роговия слой на кожата и спира дехидратацията й чрез формиране на защитна бариера. Пилингът с млечна киселина подпомага ексфолиацията на кожата, ускорява клетъчното обновяване. Избелващите свойства на млечната киселина помагат да се постигне по-равномерен цвят на кожата, възвръщане на изгубения блясък и премахване на малките дефекти с меланичен произход. Концентрацията, времето за действие, броя на пилингите и времето през което се правят е индивидуално и се преценява от водещия козметолог.

Как се прилага този химичен пилинг? Обикновено се правят 4-6 пилинга през 14 дни. След пилинга кожата не се излющва видимо. В съчетание с подходящ хидратиращ продукт или терапия не се усеща никаква сухота или стягане.

Цена: 60лв.

химичен пилинг гликолова киселинаХИМИЧЕН ПИЛИНГ С ГЛИКОЛОВА КИСЕЛИНА – mesoestetic Glycolic_peel 35% или mesoestetic Glycolic_peel 50%

За какво се прилага този химичен пилинг? Пилингът с гликолова киселина е предназначен за интензивна грижа срещу фотостареене, петна и несъвършенства при кожа, склонна към акне или при други проблеми.

В процеса на възстановяване на клетките, пилинг с гликолова киселина спомага за премахване на токсините в кожата, като спомага за снабдяването и с кислород и енергия. Овлажняващата способност на гликоловата киселина помага на кожата да остане свежа и я предпазва от преждевременно състаряване. Концентрацията, времето за действие, броя на пилингите и времето през което се правят е индивидуално и се преценява от водещия козметолог. След пилинга има леко видимо излющване и то само на места с петна, пъпки или други несъвършенства.

Как се прилага този химичен пилинг? Обикновено се правят 3-5 пилинга през 20 дни.

Цена: 55лв. (mesoestetic Glycolic_peel 35%); 70лв. (mesoestetic Glycolic_peel 50%)

химичен пилинг melanostopХИМИЧЕН ПИЛИНГ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ПЕТНА MELANOSTOP_PEEL на mesoestetic

Състав: азелаинова киселина 20% + Резорцин 10% + фитинова киселина 6%

За какво се прилага този химичен пилинг? Този химичен пилинг е специално разработен за лечение на мелазма и други подобни кожни оцветявания. Неговото действие е синергията на три активни съставки с депигментиращ, хелатообразуващи и кератинови свойства. Пилингът е подходящ за премахване на петна след акне, петна от слънце и други хиперпигментации.

Как се прилага този химичен пилинг? Прилага се веднъж на две седмици за 6 процедури.

Цена: 70 лв.

химчен пилинг easy droxyХИМИЧЕН ПИЛИНГ Easy Droxy на SkinTech– КОМБИНИРАН ПИЛИНГ ЗА ПЕТНА, БРЪЧКИ, ПЪПКИ, СТЯГАНЕ

Съдържа: гликолова киселина + салицилова киселина +млечна киселина + лимонена киселина+ коджикова киселина

Активно действие срещу повърхностни бръчки, крехка кожа, ранно фото- и хроно-стареене, кожа при пушачи, матова акнетична кожа или суха кожа.

EasyDroxy пилинг & Неутрализатор Versicolor е козметичен продукт, нова технология за корекция на релефа, структурата и цвета на кожата. Подходящ е за всички фототипове кожа (Fitzpatrick) и за всякаква плътност на кожата.

EasyDroxy пилинг се състои от няколко хидрокси киселини и се доставя под формата на плътен гел. Известно е, че тези киселини отслабват връзката между кератиноцитите (т.нар.дезмозоми), а освен това някои от тях имат и други полезни ефекти като: антиоксидантен ефект, кератолитични, комедолитични или анти-тирозиназни свойства (премахване на петна и пъпчици по лицето).

За какво се прилага този химичен пилинг? Фото стареене и предпазване на кожата от увреждане, вследствие на прекомерно излагане на UVA/UVB, повърхностни бръчки, крехка/чуплива кожа, преждевременно стареене, кожа при пушачи, матова, предразположена към акне, мазна кожа.

Как се прилага този химичен пилинг? EasyDroxy пилинг се прилага веднъж седмично за 5 процедури.

Цена: 70 лв.

химичен пилинг easy phyticКомбиниран химичен пилинг Easy Phytic Solution на SkinTech за белези от акне, петна, подмладяване

 • Постепенно, кумулиращо действие
 • Изравнява тена на кожата и има видим уплътняващ ефект
 • Помага за отстраняване на белези от акне

Easy Phytic Solution пилинг е подмладяващ разтвор с 3 алфа хидрокси киселини и фитинова киселина. При него няма заскрежаване, белене на кожата, няма след-пилинг състояние, без социална изолация. При този тип комбиниран пилинг няма ограничение за възраст и фототип. Характеризира се с бавно освобождаване и самонеутрализация.

За какво се прилага този химичен пилинг? Easy Phytic Solution на SkinTech се прилага за ранно фото-стареене, суха кожа, повърхностна мелазма, акне, белези от акне.

Как се прилага този химичен пилинг? Прилага се по един пилинг седмично в продължение на 6-8 седмици.

Цена: 65 лв.

Виж видео на химичния пилинг EASY PHYTIC

him_piling9him_piling10EASY PHYTIC SOLUTION на SkinTech за премахване на Keratosis Pilaris по тялото

Keratosis Pilaris се причинява от белтъка кератин в кожата, който блокира фоликула на косъмчетата на ръцете (в задната част не мишницата), гърба, задната част на бедрата и понякога по лицето. Кожата наподобява гъша кожа. Тя е по-груба и зачервена.

Комбинирания пилинг Easy Phytic Solution на SkinTech е отлично средство за премахване на този козметичен дефект. Необходими са само 4-5 процедури веднъж седмично за да се отървете от досатния груб вид на кожата по задната част на бедрата или горната част на ръцете.

Цена: 85 лв.

химичен пилинг джеснерХИМИЧЕН ПИЛИНГ С МОДИФИЦИРАН РАЗТВОР Jessner на Mesoestetic (Джеснеров пилинг)

Състав: Салицилова киселина 14% + Млечна киселина 14% + лимонена киселина 8%

Един от най-актуалните пилинги на Mesoestetic. Този химичен пилинг е разработен за лечение на различни кожни оплаквания като стареене на кожата, акне, петна и др. Прилага се при по-мазни кожи за премахване на омазняването, премахване на пъпчици и петната от тях. Прилага се при кожи с запушени пори. Този химичен пилинг с модифициран Jessner разтвор може да се прилага и при кожи с по-видими следи от фотостареене. Проникването му е по-дълбоко от това на другите пилинги. Този химичен пилинг се е доказал с бързите си и дълбоки резултати. Той:

 • Прави кожата по-гладка,
 • с равен тен,
 • отпушва порите,
 • намалява омазняването
 • премахва петънца
 • контролира появата на черни точки
 • премахва досадните обърнати косъмчета
 • дори за по-чувствителни кожи

Как се прилага този химичен пилинг? Прави се курс от 4-6 процедури през минимум 14 дни. След процедурата има леко зачервяване на кожата.

Цена: 65лв.