Блог

Антицелулитни процедури в София в Beauty Point

By октомври 17, 2017февруари 24th, 2019No Comments

Антицелулитни процедури – важна част от грижата за тялото. 90% от жените имат целулит и за съжаление появата му не зависи от това дали жената е слаба или спортува. Целулитът се появява по хормонални причини, развива се с времето и процесът е необратим, ако не полагаме грижи с антицелулитни процедури.

Антицелулитни процедури с най-добър ефект са тези, които са направени след прецизна консултация.

Антицелулитни процедури с Venus Legacy 

Venus Legacy e мощен апарат за премахване на целулит. Той има FDA сертификат за ефективно и безопасно премахване на целулит. Апаратът има мощна радиочестотна енергия, която се превръща в топлина. Тази топлина загрява мастните клетки, които започват да се свиват. Освен всичко, мултиполярната радиочестота стимулира производството на колаген, което води до стягане и заглаждане на кожата. Venus Legacy има и пулсиращи магнитни полета, което укрепват капиларната мрежа в кожа, дренират и допълнително стягат и лифтират кожата. Апаратът успешно се справя с всички типове целулит. Процедурите се правят през 7-14 дни и процължителността на една антицелулитна процедура е от 60-120 минути (в завсимост от степента на целулит и отпускането на кожата). Препоръчителен брой сесии 4 – 8 (Виж за Venus Legacy тук)

venus legacy антицелулитна процедура

Антицелулитни процедури с LPG

LPG масажа е отличен метод за борба с целулита. Техниките Roll-in, Roll-out и Roll-up представляват патентовано въртене на ролките на апарата, като по този начин се обработват желаните зони – корем, бедра, ръце. Всяка зона се обработва с определена програма – дренаж, стягане, скулптуриране или оформяне.При LPG масажа патентованата механична стимулация на ролките на апарата LPG реактивира процеса на разграждане на мазнини чрез дълбоко дразнене в ядрото на мастната клетка. Антицелулитните процедури се правят през 2-3 дни за 15-20 сесии. (Виж за LPG тук)

Антицелулитни процедури с мезотерапия

При този вид антицелулитна процедура в кожата се вкарват активни съставки, които имат за цел да разградят мастните клетки и да стимулират кожата да се стяга. За препоръчване е този метод да се съчетава с Venus Legacy и LPG апаратите. По този начин активните съставки ще действат много по-мощно заради стимулиращите ефекти на Venus Legacy и LPG.

Последвайте ни