Оборваме оправданията

Да намериш време за теб

By ноември 7, 2022No Comments

Кога за последно направи нещо за себе си? Нещо, което заслужаваш и би те накарало да се почувстваш повече от добре?

 

Тези въпроси не са случайни. В Beauty Point имаме мисия – не просто да правим козметични процедури, а да ти помогнем да бъдеш най-добрата версия на себе си. Защото знаем колко е важно да спреш за момент, да изтупаш грижите и тревогите от раменете си, било то и за няколко часа в месеца. 

 

Затова заедно ще ти покажем, че перфектни оправдания винаги има, но резултати не се постигат по този начин. А искаш ли да започнеш да се харесваш малко повече с всеки изминал ден?

 

В стори отворихме една сериозна тема. А именно – връзката между това как възприемаме визията си и поведението ни в отношенията с приятели, партньори и близки.

Когато не се харесваме, когато се фокусираме върху целулита, неравната кожа, килцата, които ни тежат:

 • Примиряваме се с по-малко отколкото желаем.
 • Правим компромиси със себе си.
 • Не се радваме на щастливите моменти, защото мислим за това, което ни липсва.

И най-вече – саботираме се.

 • Не се чувстваме привлекателни, сравняваме се, страхуваме се, че не сме достатъчни.
 • Не вярваме, че заслужаваме целите ни да се случат.
 • Дори в поведението си в отношенията с приятели и роднини се подценяваме.

Какво е важно да правим в такива моменти?

Важно е да видим коя черта на визията ни провокира това състояние. И щом толкова много ни влияе да решим, че не можем да продължаваме повече така и ще променим ситуацията.

Нашите клиенти успяха напълно да променят живота си, като взеха само едно правилно решение и след няколко месеца са преобразили изцяло живота си. Само с една промяна на нещо, което им е пречело да са самоуверени.

И това е мисията ни в салона –  да ви покажем, че заслужавате да се чувствате красиви и желани. И можете да го получите. Ако решите.

Логичният въпрос е – но кога да започна, нали?

Есента е тук и нашите клиенти започват да се подготвят за лятото на 2023…и знаете ли кое е най-тъжното нещо, което чуваме в работата си с хора с целулит?

Mиналото лято толкова са искали да отидат на море, да се попекат на плажа, да се отпуснат и да си починат ..

Но не са го направили, защото ги е било срам

– как ще изглеждат,

– как ще се сравняват с другите,

– срам който е довел до загуба на времето им.. и загуба на една отпсука, която никога повече няма да могат да си върнат.

Защото са се надявали поредния антицелулитен крем най-после да свърши работа.. очаквания, които все още не са се сбъднали.. и са довели само и единствено до поредните пари на вятъра за козметика, която не е помогнала.

Струва ли си всичко това?

Загуба на време, което никога няма да си върнете? Непреживяни летни спомени и почивка с любимите същества.. хвърлени пари на вятъра…

Вместо да дойдете по-рано при професионалист и да получите индивидуална консултация и най-бързия начин да премахнете целулита си специално за Вашия случай. 

Като тази наша клиентка,

която ни се довери и след 6 процедури, изпълняване на препоръките ни конкретно за нейния индивидуален случай вече е на крачка от желаната визия. Но не това е най-важното в случая.

 

След срещата й с нас погледът й блести, усмивката й не слиза от лицето, чувства се спокойна и сигурна, че всичко, което поиска е възможно! Само трябва да реши и да действа!

Можеш да направиш всичко сама, но до къде ти стигат силите?

„Мога да се справя сама“

 • с почистването на дома
 • с отглеждането на децата
 • със семейството
 • с всички задачи на работа
 • с целулитната си кожа дори… Мога сама.

Разбираме ви. И ние сме жени. И ние сме супер героини.

Но знаете ли какъв е основният проблем в случая с целулита?

Почти всички жени, козметични компании и масажисти третират целулита сякаш е еднакъв при всички.

❌ А реалността е, че видовете целулит са няколко и само специалист може да определи вашия и да подбере индивидуален курс за лечение.

Ние знаем какво е нужно за да се премахне точно вашия тип целулит, справяме се с него директно, без „проба-грешка“ и най-вече се отнасяме към нашите клиенти като с наши приятели – подкрепяме ги по всякакъв начин в борбата с този проблем.

❓ Какво е необходимо, за да разберете дали наистина можете да се справите с целулита си сами?

 1. Първо е необходима консултация със специалист,
 2. да се установи какъв тип целулит имате (от всички 4 възможни)
 3. и след това да се прецени какво действа за неговото премахване

Тогава вече ще знаете какво точно ви трябва, за да премахнете целулита си възможно най-бързо, за да не губите най-ценното, което имате – времето си.

Колкото по-бързо постигнете желания резултат, толкова по-скоро ще започнете да се чувствате добре в кожата си и да се харесвате. И да знаете, че заслужавате повече.

Не само за вашето здраве и тяло – това започва да се отразява на общуването ви с хората, отношението на мъжете към вас… как гледате на света.

Като тази наша клиентка, която никога вече няма да се примирява и да допуска в живота си по-малко от това, което вътрешно знае, че заслужава.

 

Ако и ти искаш да промениш света си, макар и с една малка крачка към твоето по-добро аз, ела на консултация с терапевт. Позволи ни да се погрижим за теб както заслужаваш.

Запази час с обаждане

 

 

Последвайте ни