ЕФЕКТИВНОСТ. ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ. ОТНОШЕНИЕ. РЕЗУЛТАТИ

По-оформена ФИГУРА и без целулит с апарата Venus Legacy и LPG:

Най-ефективната апаратаура на пазара за:

Уважаеми клиенти, студиото работи с всички изисквания и мерки за дезинфекция и предотвратяване разпространението на вируса COVID-19. Мерките включват: предварително запазен час за процедура, посещение на студиото по един човек, не се допускат придружители, изчакване отвън при подраняване за запазания час, минимум 15 минути между отделните часове, носене на медицинска маска и ръкавици, дезинфекция на ръце на клиентите на входа и изхода на салона, 4-кратен режим на дезинфекция, недопускане на клиент без маска в помещението, както и всички други хигиенни дейности, които са част от работния процес в студиото.

УСЛУГИ ТЯЛО:


ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

 

За сияйна и красива КОЖА:

Най-ефективната апаратаура на пазара за:

 • процедури за лифтинг и стягане на кожата
 • процедури за хидратация и антибръчки
 • процедури за премахване на петна
 • процедури за почистване на кожата на лицето
 • процедури за стягане на кожата на лицето
 • процедури за премахване на белези
 • процедури за бръчки и торбички под очите

След консултация с нашият топ експерт канд. д-р Десислава Деспотова ще имате индивидауална програма за премахване на бръчки, стягане на кожата, лифтинг, хидратация, премахване на белези.

Услуги за лице:Кои сме ние?

Нашия топ експерт:

Десислава Деспотова е магистър кинезитерапевт, докторант към БАН. През септември тя ще бъде доктор по специалността Медицина: Биомеханика. Възпитаник на НСА с опит повече от 11 години в сферата на естетични процедури за лице и тяло. Има специализации по козметика, мезотерапия, лазерна епилация. Клиентите ни я харесват заради нейният професионализъм, индивидуален подход, отношение. Сертифицирана за работа с: LPG, Venus Legacy, Venus Freeze, клиничен микронидлинг, мезотерапия с пистолет.

История:

beauty-point-salon-sofia beauty-point lpg venus legacy intraceuticals biorevitalizacia

Beauty Point отваря врати през 2012г. Салонът разполага с едни от най-ефективните апаратури за премахване на целулит, локални мазнини (корем, бричове, паласки, двойна брадичка), стягане на кожата след раждане или отслабване – LPG Lipo M6 (LPG) и  Venus Legacy (Венус Легаси) (на Venus Concept), мезотерапия за целулит, стрии и стягане на кожата; Intraceuticals (Интрасютикълс) – безиглена кислородна мезотерапия и хиалуронова киселина, клиничен микронидлинг с Amiea Med (Germany) и биоревитализация с RRS® (Skin Tech Pharma). Естетичното студио се стреми да се развива в крак с новите технологии в областта на естетичната медицина. Лазерна епилация с най-мощният диоден лазер с FDA сертификат – Venus Velocity. Студиото предлага козметични процедури за лице – процедури за бръчки, терапии и процедури за петна по лицето, почистване на лице без пара, както и процедури като кола маска, оформяне на вежди, масажи.

Защо процедури в Beauty Point?

 • Правим индивидуална програма за терапиите за лице или тяло след консултация, според нуждите и след стриктно определяне на задачите – премахване на целулит; намаляване на обиколки; стягане на кожата; премахване на бръчки, петна, белези; почистване на кожата и блясък.
 • Предлагаме най-добрия вариант по отношение на време – резултат, който да бъде оптимален за свободното ви време.
 • Съобразяваме се с възможностите за посещаване на салона за красота в София за процедурите за лице или тяло.
  beauty-point lpg venus legacy intraceuticals biorevitalizacia
 • Водим протоколи за работа с апаратурата, за всеки клиент, за да следим промените, които настъпват и евентуално да правим корекции в програмата.
 • Нашият кинезитерапевт има опит повече от 11 години в областта на естетиката и боди-шейпинг машините.
 • 80% от новите ни клиенти са дошли заради препоръка от приятел, познат или роднина.
 • Нашият салон се гордее с позитивните отзиви от клиенти. Това означава, че сме постигнали желаните резултати.
 • Вашият резултат е важен за нас!