ЕФЕКТИВНОСТ. ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ. ОТНОШЕНИЕ. РЕЗУЛТАТИ

Нашият топ експерт – Десислава Деспотова

 

Аз съм Десислава Деспотова и съм главен терапевт в студиото. Създадох Beauty Point през 2012 година с кристалната визия за това, какво искам да бъде. Исках място, където човек може да се довери на експерт, да срещне приятел, да реши проблемите си със самочувствието. Защото външният вид е важен, но по-важно е как се чувстваш и какво искаш да постигнеш. Исках място, на което да работя с най-добрата и доказано ефективна апаратура, а не да правя процедури, които са модерни за кратко време.  Искам да помагам, искам клиентите да ми се доверяват и да постигаме резултати. Искам клиентите да са доволни. 

През 2019 патентовах моята втора мечта. Списание, в което да можеш да прочетеш за процедурите, които срещаш всеки ден в интернет, но за които никой не ти дава простичко обяснение. Списание, което да бъде от полза на читателите, а не просто куп цветна хартия. След редица перипетии, то вече е факт. Списанието съдържа много мои авторски статии за целулита, за антицелулитните процедури, за процедурите за лице, лазерна епилация. Списанието можеш да поръчаш ТУК. 

Десислава Деспотова е магистър кинезитерапевт, докторант към БАН. През 2021 тя ще бъде доктор по специалността Медицина: Биомеханика. Възпитаник на НСА с опит повече от 13 години в сферата на естетични процедури за лице и тяло. Има специализации по козметика, мезотерапия, лазерна епилация. Клиентите ни я харесват заради нейния професионализъм, индивидуален подход, отношение. Сертифицирана за работа с: LPG, Venus Legacy, Venus Freeze, клиничен микронидлинг, мезотерапия с пистолет, лазерна епилация. Тя е преподавател по козметика към ЦПО за обучение на козметици. 

Нашият втори експерт – Мария Григорова (кинезитерапевт)

терапевт бюти пойнт

Коя е Мария?

Мария Григорова е нашият втори терапевт. Тя е част от екипа от 2019 година. Прави антицелулитни и анти-ейдж процеури, лазерна епилация. Мария е войникът, който се справи на „фронта“, на първа линия през най-трудните периоди в салона по време на извънредното положение в страната, обявено през март 2020 година. Нейните антицелулитни програми направиха щастливи много дами, които бяха отчаяни, че проблемът им няма решение. Тя е терапевтът с най-добри резултати за 2020 година. 

Мария е завършила МУ София, специалност Кинезитерапия. Работила в частна болница в продължение на 2 години. Сертифицирана за работа с LPG, Venus Legacy, BTL, Venus Viva, лазерна епилация.

Защо процедури в Beauty Point?

  • Правим индивидуална програма за терапиите за лице или тяло след консултация, според нуждите и след стриктно определяне на задачите – премахване на целулит, намаляване на обиколки, стягане на кожата, премахване на бръчки, петна, белези, почистване на кожата и блясък.
  • Предлагаме най-добрия вариант по отношение на време – резултат, който да бъде оптимален за свободното ви време.
  • Съобразяваме се с възможностите за посещаване на салона за красота в София за процедурите за лице или тяло.
  • Водим протоколи за работа с апаратурата, за всеки клиент, за да следим промените, които настъпват и евентуално да правим корекции в програмата.
  • Нашият кинезитерапевт има опит повече от 11 години в областта на естетиката и боди-шейпинг машините.
  • 80% от новите ни клиенти са дошли заради препоръка от приятел, познат или роднина.
  • Нашият салон се гордее с позитивните отзиви от клиенти. Това означава, че сме постигнали желаните резултати.
  • Вашият резултат е важен за нас!

История:

Beauty Point отваря врати през 2012 г. Салонът разполага с едни от най-ефективните апаратури за премахване на целулит, локални мазнини (корем, бричове, паласки, двойна брадичка), стягане на кожата след раждане или отслабване – LPG Lipo M6 (LPG) и Venus Legacy (Венус Легаси) на Venus Concept, мезотерапия за целулит, стрии и стягане на кожата, Intraceuticals (Интрасютикълс) – безиглена кислородна мезотерапия и хиалуронова киселина, клиничен микронидлинг с Amiea Med (Germany) и биоревитализация с RRS® (Skin Tech Pharma). Естетичното студио се стреми да се развива в крак с новите технологии в областта на естетичната медицина. Лазерна епилация с най-мощния диоден лазер с FDA сертификат – Venus Velocity. Студиото предлага козметични процедури за лице – процедури за бръчки, терапии и процедури за петна по лицето, почистване на лице без пара.

 

Тази страница е собственост на фирма „Институт Силует“ ЕООД и всяка информация в нея е обект на авторски права. Всяка копирана или взета информация от сайта, следва да бъде предствана с произхода на страницата, приложен в линк. 

This page is the property of "Institut Silhouette" Ltd. and all information in it is subject to copyright. Any information copied or taken from the site should be presented with the origin of the page attached in a link.