ЕФЕКТИВНОСТ. ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ. ОТНОШЕНИЕ. РЕЗУЛТАТИ

Нашият топ експерт – Десислава Деспотова

 

Аз съм Десислава Деспотова и съм главен терапевт в студиото. Създадох Beauty Point през 2012 година с кристалната визия за това, какво искам да бъде. Исках място, където човек може да се довери на експерт, да срещне приятел, да реши проблемите си със самочувствието. Защото външният вид е важен, но по-важно е как се чувстваш и какво искаш да постигнеш. Исках място, на което да работя с най-добрата и доказано ефективна апаратура, а не да правя процедури, които са модерни за кратко време.  Искам да помагам, искам клиентите да ми се доверяват и да постигаме резултати. Искам клиентите да са доволни. 

През 2019 патентовах моята втора мечта. Списание, в което да можеш да прочетеш за процедурите, които срещаш всеки ден в интернет, но за които никой не ти дава простичко обяснение. Списание, което да бъде от полза на читателите, а не просто куп цветна хартия. След редица перипетии, то вече е факт. Списанието съдържа много мои авторски статии за целулита, за антицелулитните процедури, за процедурите за лице, лазерна епилация. Списанието можеш да поръчаш ТУК. 

Десислава Деспотова е магистър кинезитерапевт, докторант към БАН. През 2021 тя ще бъде доктор по специалността Медицина: Биомеханика. Възпитаник на НСА с опит повече от 13 години в сферата на естетични процедури за лице и тяло. Има специализации по козметика, мезотерапия, лазерна епилация. Клиентите ни я харесват заради нейния професионализъм, индивидуален подход, отношение. Сертифицирана за работа с: LPG, Venus Legacy, Venus Freeze, клиничен микронидлинг, мезотерапия с пистолет, лазерна епилация. Тя е преподавател по козметика към ЦПО за обучение на козметици. 

Нашият втори експерт – Мария Григорова (кинезитерапевт)

терапевт бюти пойнт

Коя е Мария?

Мария Григорова е нашият втори терапевт. Тя е част от екипа от 2019 година. Прави антицелулитни и анти-ейдж процеури, лазерна епилация. Мария е войникът, който се справи на „фронта“, на първа линия през най-трудните периоди в салона по време на извънредното положение в страната, обявено през март 2020 година. Нейните антицелулитни програми направиха щастливи много дами, които бяха отчаяни, че проблемът им няма решение. Тя е терапевтът с най-добри резултати за 2020 година. 

Мария е завършила МУ София, специалност Кинезитерапия. Работила в частна болница в продължение на 2 години. Сертифицирана за работа с LPG, Venus Legacy, BTL, Venus Viva, лазерна епилация.

Защо процедури в Beauty Point?

  • Правим индивидуална програма за терапиите за лице или тяло след консултация, според нуждите и след стриктно определяне на задачите – премахване на целулит, намаляване на обиколки, стягане на кожата, премахване на бръчки, петна, белези, почистване на кожата и блясък.
  • Предлагаме най-добрия вариант по отношение на време – резултат, който да бъде оптимален за свободното ви време.
  • Съобразяваме се с възможностите за посещаване на салона за красота в София за процедурите за лице или тяло.
  • Водим протоколи за работа с апаратурата, за всеки клиент, за да следим промените, които настъпват и евентуално да правим корекции в програмата.
  • Нашият кинезитерапевт има опит повече от 11 години в областта на естетиката и боди-шейпинг машините.
  • 80% от новите ни клиенти са дошли заради препоръка от приятел, познат или роднина.
  • Нашият салон се гордее с позитивните отзиви от клиенти. Това означава, че сме постигнали желаните резултати.
  • Вашият резултат е важен за нас!

История:

Beauty Point отваря врати през 2012 г. Салонът разполага с едни от най-ефективните апаратури за премахване на целулит, локални мазнини (корем, бричове, паласки, двойна брадичка), стягане на кожата след раждане или отслабване – LPG Lipo M6 (LPG) и Venus Legacy (Венус Легаси) на Venus Concept, мезотерапия за целулит, стрии и стягане на кожата, Intraceuticals (Интрасютикълс) – безиглена кислородна мезотерапия и хиалуронова киселина, клиничен микронидлинг с Amiea Med (Germany) и биоревитализация с RRS® (Skin Tech Pharma). Естетичното студио се стреми да се развива в крак с новите технологии в областта на естетичната медицина. Лазерна епилация с най-мощния диоден лазер с FDA сертификат – Venus Velocity. Студиото предлага козметични процедури за лице – процедури за бръчки, терапии и процедури за петна по лицето, почистване на лице без пара.