Антицелулит- мезотерапия 

Мезотерапията е метод за инжектиране на малки дози активни вещества в различни слоеве на кожата в зависимост от целта – за лице и тяло. За тяло мезотерапията се използва за: премахване на целулит, лечение на стрии, стягане, неоперативно оформяне на тялото.

Как се прави антицелулит мезотерапия?

Антицелулит мезотерапия се прави по два метода:

PISTOR-ELIANCE-5 mezoterapia

–  мезотерапия с мезоинжектор пистолет Pistor Eliance (France) – малки дози от продукта се вкарват на различна дълбочина (според вида на целулит) чрез автоматизиран пистолет, който прави процедурата по-бърза, по-малко дискомфортна и по-прецизна.

За мезотерапия с мезоинжектор пистолет PIstor ElianceТУК

За какво се използва мезотерапия с микронидлинг?

лечение на целулит - антицелулитЦялостно антицелулит решение специално създадено за:

 • оточен целулит – мек целулит със задръжка на течности
 • целулит по седалище и вътрешна страна на бедрата – отпусната и неравна кожа
 • целулит по корем и/или ръцете – целулит със задръжка на течности

Мекият целулит се характеризира за т.нар. вид тип „портокалова кожа“. Той има мека и лека консистенция. Обикновено не е болезнен и се намира по вътрешна страна на бедрата, седалище, корем, ръце, гръб. Обикновено се появава след неправилна диета или рязко отслабване. Може да се появи и след прием на медикаменти, които водят до задръжка на течности и увеличаване обема на масните клетки.

Антицелулит терапията за мек целулит mesoestetic:лечение на целулит софия

 • въстановава тургора и стяга кожата;
 • елиминира задръжката на течности;
 • прави кожата гладка и намалява обема на бедрата;
 • значително подобрява вида на „потокалова“ кожа.

 

Как се прилага антицелулит микронидлинг мезотерапията?

В зависимост от степента на целулит и придружаващите симптоми (отпусната кожа, загуба на еластичност. атрофична кожа и др.) терапията за лечение на мек целулит може да се прилага в няколко варианта:

 • Комбинирана шокова интензивна терапия

Цел: Стимулиране производството на колаген, заглаждане на кожата, стагане на кожата, по-мощно и активно вкарване на антицелулитните съставки от терапията. Приложение: При оточен или отпуснат целулит. След индивидуална консултация може да се прилага веднъж на 10-14 дни. за 5 сесии.

 • Антицелулит микронидлинг мезотерапия  и  LPG lipomasssagе

Цел: Дрениране при задръжка на течности, стимулиране производството на колаген, заглаждане на кожата, стагане на кожата, премахване на целулит, корекция на обиколки, по-мощно и активно вкарване на антицелулитните съставки от терапията. Включва: Вкарване на активните съставки с микронидлинг мезотерапия и след 3-4 дни се прилага LPG масаж. Микронидлинг апарата на Amiea Med (Germany) предизвиква множество микроубождания в кожата на нивото, на което се прилагат компекса от съставки (в зависимост от съответната фаза на лечение). LPG масажът дренира тялото, стяга кожата и намалява целулита. Приложение: След индивидуална консултация може да се прилага веднъж на 10-14 дни за 5 сесии.

Какви са съставките на микронидлинг мезотерапията за лечение на целулит?

антицелулит мезотерапияПърва фаза: дренираща фаза на лечение на целулит

Цел: Намаляване на обема, намаляване задръжката на течности, подобряване функцията на кръвоносната и лимфната система. Съдържа: artichoke extract + organic silicon1% + melilot extract

Втора фаза: липолитична фаза на лечение на целулит

Цел: Намаляване на големината на масните клетки, стимулиране на разграждане на мазнини, подобряване функцията на кръвоносната и лимфната система. Съдържа: L-carnitine + mesostabyl + ginkgo biloba

Трета фаза: стягаща фаза на лечение на целулит

Цел: Стимулиране на производството на колаген, заглаждане на кожата, лифтинг ефект, подобряване функцията на кръвоносната и лимфната система. Съдържа: organic silicon 1% + DMAE + centella asiatica

Цени: (за еднократни процедури) 

 • Комбинирана шокова интензивна терапия – 250лв. ( до 12мл.)
 • Антицелулит микронидлинг мезотерапия mesoestetic с  LPG lipomasssagе – 270лв.

Цени: (пакети)

 • 5 х комбинирана шокова интензивна терапия – 990лв. (всеки 10-14 дни)
 • 5 х антицелулит микронидлинг мезотерапия mesoestetic с  5 х LPG lipomasssagе – 1100лв.(всеки 10-14 дни)

Последвайте ни