Close-up portrait of young and beautiful woman with the virtual hologram on her eyes (laser medicine and security technology concept)ПОДХОДЯЩА ЛИ Е VENUS LEGACY ПРОЦЕДУРАТА ЗА МЕН?

Да, ако имате:

  • тъмни кръгове около очите;
  • фини линии и бръчки под очите;
  • бръчки тип „пачи крак“;
  • отпуснати клепачи;
  • тънка и отпусната кожа около очите.

Имаме решение за проблемите на околоочния контур – тъмни кръгове, торбички, отпусната кожа, бръчки около очите. Медицинският апарат Venus Legacy на израелско-канадската фирма Venus Concept е най-доброто решение, което можем да предложим за проблемите на околоочния контур.

КАКВО ПРАВИ VENUS LEGACY?

venus-legacy-deviceАпаратът Venus Legacy стимулира производството на колаген в кожата, а заедно с патентованата си технология на мултиполярна радиочестота и магнитни полета се отваря нова капилярна мрежа. Всичко това води до:

  • премахване подпухналостта около очите
  • премахване тъмни кръгове около очите
  • стягане кожата около очите
  • премахване на дори и дълбоки бръчки около очите

КАК РАБОТИ VENUS LEGACY? 

Venus Legacy използва многополюсна радиочестота и импулсни магнитни полета за осигуряване на процедури, които не изискват време за възстановяване. Многополюсната радиочестота осигурява бързо, хомогенно загряване до различни дълбочини на дермата. Стимулират FGF-2 хормона, който стимулира производството на колаген. Магнитните полета отварят нова капилярна мрежа в кожата и позволяват навлизането на повече кислород в нея, повече хранителни вещества, което неминуемо води до по-здрав и стегнат вид на кожата. Магнитните полета на Venus Legacy подпомагат процеса на премахването на торбичките около очите, както и тъмните кръгове.

venus-freeze-2

Обещаваме приятна, безопасна, безболезнена и ефективна процедура.


БЕЗОПАСНО ЛИ Е ПРОЦЕДУРАТА С VENUS LEGACY?

Абсолютно! Технологията на импулсните магнитни полета се използва в традиционната медицина от десетилетия, което означава че процедурата е изключително безопасна (когато се прави по протокол от сертифицират терапевт) и не може да ви навреди. Радиочестотата стимулира колагена в кожата,img_venusfreeze02 което е естествен процес. Това няма да ви навреди. Накрайникът е много прецизно изработен и позволява работа до самия клепач , а вгарденият термометър не позволява кожата да бъде изгорена.

КОЛКО ПРОЦЕДУРИ С VENUS LEGACY СЕ ПРЕПОРЪЧВАТ?

Процедурите с Venus Legacy за околоочен контур се правят веднъж на 7 дни за 6 процедури.

КОГА ЩЕ ВИДЯ ЕФЕКТ ОТ VENUS LEGACY? 

Ефект от процедурата за околоочен контур с Venus Legacy се вижда веднага след процедурата. Това се дължи на магнитните полета, които правят контракция на колагена и кожата се изглажда веднага.

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ VENUS LEGACY  И ДРУГИ АПАРАТИ ЗА РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ?

Веднага можем да отговорим, че Venus Legacy е първата по рода си машина с мултиполярна радиочестота, което позволява проникването й на по-дълбоко ниво, за разлика от останалите машини, и не на последно място – няма болка и силно парене по време на процедурата (на пазара има машини от висок клас, при които, за съжаление, не е преодолян проблема с изгарянето на кожата). Venus Legacy е  машина, която притежава магнитно поле (и FDA сертификат за тази технология), което напълно безвредно и осигурява мощен дренаж на кожата. Апаратът има вграден термометър, който непрекъснато следи температурата на кожата, което прави процедурата безопасна и приятна.

Цена: 100лв. 


Можете да заместите със следните процедури:

Последвайте ни