Съвет за сезона: Тялото за лятото се оформя през зимата. Сега е най-подходящия момент за процедури за оформяне на тялото и контура. Така ще имате възможност да направите един курс от процедури, те да разгърнат потенциала си в рамките на следващите 2 месеца и да започнете подържащи процедури. Препоръчваме процедури с LPG или Venus Legacy (Венус Легаси).

Venus Legacy е в Beauty Point

В Beauty Point e Venus Legacy – от семейството на Venus Concept, а именно медицинска апаратура с FDA сертификат. С него ефективно премахваме бръчки, целулит, отпусната кожа на корема, бричове, стягаме ръцете и премахваме двойна брадичка. Апаратът използва мултиполярна радиочестота и магнитни полета – една технология за 3D нагряване в дълбоките слоеве на кожата за стопяване на мазнините и стимулиране на колагена в кожата. Венус Легаси е най-доброто решение в борбата с целулита.

ОЩЕ ТУК

Микронидлинг (микронийдълинг)  – най-модерния начин за премахване на бръчки, белези от акне

Най-модерната процедура за премахване на бръчки – микроиглена мезотерапия с клиничен микронидлунг. В медицината се установи, че множеството микроубождания по кожата стимулират производството на колаген. На този принцип се базира и клиничния микронидлинг (микронийдълинг). Устройството на водещата Германска компания Amiea Med предизвиква множество микроубождания на повърхността на кожата, през които се поставя коктейл за мезотерапия и биоревитализация. Предимствата на метода клиничен микронидлинг (микроиглена мезотерапия и биревитализация) пред традиционната мезотерапия е съчетаването на химичния ефект от коктейла или биоревитализиращия комплекс, който се поставя в кожата, и механичното стимулиране на кожата с микронидлинг. Това средство е една от ефикасните процедури за премахване на бръчки – около очите, назолабиални, на челото, позволява да се премахват белези и петна особено от акне. Микронидлинг на Amiea Med работи с различна големина на игличките, които позволява прилагането му дори в зоната около очите.

ОЩЕ ТУК

Ефективно отслабване без отпускане на кожата

Ако сте на хранителен режим за редуциране на теглото или сте редуцирали рязко теглото си, е необходимо да полагате допълнителни грижи за подържане еластичността на кожата. Препоръчваме Venus Legacy (Венус Легаси) – апаратурата, която може да стегне кожата след отслабване или след раждане. Съчетаниято на мултиполярната радиочестота и магнитните полета мощно стимулира  синтеза на колаген в кожата. Термомагнитната реакция доказано намалява обема на мастните клетки, което ще ви помогне за процеса на отслабване.

LPG процедурите няма да отпуснат кожата. Машината LPG разполага с патентовано въртене на валяците, което научно е доказано, че не отпуска кожа, а напротив – стяга кожата.

ОЩЕ ТУК

Стрии и отпусната кожа на корема след раждане

Препоръчваме Venus Legacy. Процеудрата с Венус Легаси ще стегне кожата на корема след раждане благодарение на специална технология – Мултиполярна радиочестота загрява равномерно тъканта отвътре навън, стимулирайки производството на колаген и еластин, свивайки фибробластите, които са разположени между мастните клетки. Увеличава се FGF-2 хормона, триглицеридите, които се намират в мастните клетки, се разбиват и мастните киселини се освобождават от мастните клетки, което води до редуциране на целулита.

ОЩЕ ТУК

Какво трябва да знам за процедурите с Venus Legacy за тяло

Задължително се консумира вода преди, по време на и след процедурата. Това подпомага терморегулиращия баланс на тялото. Не консумирайте алкохол и мазни храни след процедурите – това може да затрудни работата на черния дроб. Ако спазвате строг хранителен режим и спортувате можете да увеличите разстоянието между процедурите – 10 дни, за да не се затруднява функцията на органите.

Антицелулитен масаж или LPG процедура за премахване на целулит

LPG процедурите за отслабване и премахване на целулита са по-ефективни от антицелулитен масаж. LPG процедурата подобрява кръвообращението и стимулира мазнините за да може да отслабнете без диети и спорт. LPG процедурите се прилагат два до три пъти седмично, а антицелулитните масажи – по често. LPG масажа ви спестява време.

LPG процедура – цена в София и защо в Beauty Point.

При нас работи обучен кинезитерапевт с дългогодишен опит (от 2007 г.) в областта на естетичните процедури и работата с LPG. Той най-добре ще прецени от какво се нуждае Вашето тяло и каква програма да се използва за да има ефект от LPG процедурите и масажи. При LPG масаж е необходима професионална преценка и работа за по-добър ефект. Чували сме от клиенти, че много техни познати не са доволни от LPG процедурите, които са правени на други места, а не в Beauty Point. Ние знаем – LPG работи безотказно когато процедурата се прави от обучен специалист.

Кой е най-подходящият химичен пилинг за мен?

При нас в Beauty Point имаме възможността да работим с едни от водещите марки в областта на пилингите. Не можем да кажем кой е най-добрият химичен пилинг. Всички са добри по своему и всички химични пилинги работят за това, вашата кожа да бъде красива и стегната, да премахне петна по лицето или да премахне белези от акне. Ние можем, обаче, да ви предложим варианти за химичен пилинг, които са най-подходящи за Вашата кожа и Вашия проблем.

За още полезни съвети можете да посетите нашата фейсбук страница : Beauty Point – Естетично студио или Google + профил: Beautypoint-bg