процедура с lpg на лице за стягане на кожата, премахване на тъмни кръгове и торбички

Процедура с LPG на лице endermologie® е 100% натурална, неинвазивна, неагресива механичка стимулация на кожата, която реактивира метаболизма на клетките.

Структурата на кожата се състои от няколко ключови елемента – фибробласти, който отговарят за производството на структурни елементи в дермата, давайки й плътност, мекота и блясък; колаген – придава стегнат вид на кожата; еластин – поддържа кожата плътна; хиалуронова киселина – придава обем и хидратация.

След 25 годишна възраст, независимо от перфектния начин на живот продукцията на колаген, еластин и хиалуронова киселина намалява.

Кожата започва да се отпуска, губи плътност, появяват се бръчки по лицето, шията, деколтетето, ръцете. Когато добавим външни фактори като стрес, излагане на UV лъчи, тютюнопушене, замърсена околна среда, тогава се засилват процесите на стареене.

НОВОТО РЕШЕНИЕ ОТ LPG ЗА ЛИЦЕТО – ENDERMOLOGIE®

Патентованата процедура LPG стимулира повърхността на кожата с микро-пулсации. Това води до ускорено производство на колаген от фибробластите:

lpg na lice sofia
 • производството на нов качествен колаген и естетствена хиалуронова киселина се увеличава с 80% , което възстановава обема на дермата и бръчките се заглаждат.
 • синтезът на еластин се увеличава с 46%, което прави кожата по-устойчива и плътна. Заличават се динамичните бръчки от мимиката.
https://www.youtube.com/watch?v=LkY1VcNeMzk
Действието на LPG върху кожата на лицето.

КАКЪВ Е ЕФЕКТЪТ ОТ LPG НА ЛИЦЕТО?

ЗАГЛАЖДАНЕ НА БРЪЧКИ С LPG

Производството на нов качествен колаген и естетствена хиалуронова киселина се увеличава с 80% , което възстановава обема на дермата и бръчките се заглаждат. Синтезът на еластин се увеличава с 46%, което прави кожата по-устойчива и плътна. Заличават се динамичните бръчки от мимиката.

https://youtu.be/VY9h8O2gAgM
Механизъм на заличаване на бръчки с LPG за лице

СТЯГАНЕ НА КОЖАТА НА ЛИЦЕТО, ШИЯТА И ДЕКОЛТЕТО С LPG

С течение на времето, заради процесите на стареене, лицето губи своя младежки стегнат вид, овалът на лицето се отпуска, бръчките около устните се задълбочават, задълбочават за назолабиалните бръчки, клепачите се отпускат.

https://youtu.be/e8jSNfhPRDk
Механизъм на стягане на кожата с LPG за лице

Благодарение на патентаваната система на LPG чрез микропулсации се стимулира производтвото на колаген и еластин. Това води до дълготраен естетствен лифтинг ефект.

 • По-стегната и плътна кожа (+70%*);
 • Епидермисът възстановява естествената си стегнатост и блясък;
 • Постепенно кожата се стяга;
 • Лицето възстановава контура си.

ПОДОБРЯВАНЕ НА ВЪНШНИЯ ВИД НА КОЖАТА С LPG на лице

Стрес, замърсяване, недоспиване, тютюнопушене са фактори, който водят до изморен, сивкав и нездрав вид на кожата. Порите могат да се разширят, намалява микроциркулацията, задържат се токсини. Кожата губи естествения си блясък и изглежда повяхнала.

 • Патентованата технология на LPG за лицето използва микропулсации, които осигуряват истинска тренировка на лицето. Тази стимулация:
 • ексфолира повърхността на кожата,
 • напълва тъканите с кислород,
 • подобрява микроциркулацията и
 • детоксикира.

НАМАЛЯВАНЕ НА ДВОЙНАТА БРАДИЧКА С LPG на лице

https://youtu.be/MA-9cB1Q3yU
Намаляване на двойна брадичка с LPG

Двойната брадичка е сериозен естетичен проблем, който засяга както жени, така и мъже на почти всички възрасти: променя цялостния вид на лицето, което изглежда по-пълно. Причината е увеличаване на мастните клетки, успоредно с намалено производство на колаген и еластин. Това води от отпускане на мастната тъкан и появата на двойна брадичка.

Използвайки специална програма LPG стимулира адипоцитите (мастните клетки), което води до освобождаване на мазнини от зоната. Това води до:

 • оформяне на контура;
 • намаляване на обема на двойната брадичка,
 • стягане на брадичката, лифтинг.
индивидуални накрайници за lpg на лице

Процедурата с LPG на лицето се прави с индивидуални клапи, който се закупуват на място при нас.

ЦЕНИ НА ПРОЦЕДУРАТА С LPG НА ЛИЦЕ

 

УслугаЦена
LPG на лице – Блясък или Детокс (20 мин.)80 лв.
LPG на лице – бръчки, стягане, контур (30 мин.)90 лв.
LPG на лице, брадичка и шия – бръчки, стягане (40 мин.)110 лв.
LPG двойна брадичка – намаляване на обем и стягане80 лв.
LPG на бюст и деколте (25 мин.)90 лв.
LPG очи / устни (25 мин.)80 лв.
LPG на шия и двойна брадичка – лифтинг и бръчки80 лв.

 

Последвайте ни