При нас в салон за красота Beauty Point в София можете да намерите подходящ химичен пилинг с млечна киселина за хидратация и премахване на петна, химичен пилинг с гликолова киселина за премахване на петна и свиване на порите, както и други видове и концентрации на химични пилинги според типа кожа и необходимото третиране.

Ако не можете да направите своя избор сами, можете да запишете консултация.

Химичен пилинг Acnelan – акне, пори, милуми

Този химичен пилинг е подходящ е за мазни кожи с непрекъснати възпаления от пъпчици. Acnelan® е не само ново лечение на акне, а мултифокална и актуална методология, само за медицински цели, която атакува едновременно различни фактори, влияещи на кожа, податлива на акне.

Какво съдържа Acnelan пилинг терапия за лечение на акне? 

Acnelan съдържа комплекс от киселини, който е насочен към обновяване и излющване на кожата, подтискане на образуването на комедони и възпаления, намаляване на зачервяванията, лечение на милиуми.

Как се справи Acnelan пилинг терапия за лечение на акне? 

Прилага се на място в салона. Терапията се повтаря след 21 дни. Препоръчителен брой терапии – 2-3. За кожи, които никога не са били третирани с химичен пилинг се прилага пред-пилинг терапия – подготвителен химичен пилинг. Вместо него, може да се закупи продукт за подготовка на кожата преди Acnelan пилинг. След 7-10 дни може да се приложи Acnelan пилинг за лечение на акне.

Още за Acnelan >>

химичен пилинг млечна киселинаХИМИЧЕН ПИЛИНГ С МЛЕЧНА КИСЕЛИНА – Lactic Peel на Mesoestetic

Химичният пилинг с млечна киселина е подходящ за дехидратирана, зряла и/или чувствителна кожа, която има нужда от хидратация. Този млечен пилинг премахва фини бръчки и линии и стимулира производството на колаген и еластин. Поради не високия процент на млечната киселиа Lactic Peel може да се прилага самостоятелно или в съчетание с процедура за бръчки или петна. Млечния пилинг е подходящ както за сухи, така и за по-мазни кожи със следи от пъпчици, които са пигментирали. Lactic peel AL увеличава производството на серамиди от кератиноцити, овлажнява роговия слой на кожата и спира дехидратацията й чрез формиране на защитна бариера. Пилингът с млечна киселина подпомага ексфолиацията на кожата, ускорява клетъчното обновяване. Избелващите свойства на млечната киселина помагат да се постигне по-равномерен цвят на кожата, възвръщане на изгубения блясък и премахване на малките дефекти с меланичен произход. Концентрацията, времето за действие, броя на пилингите и времето през което се правят е индивидуално и се преценява от водещия козметолог.

Как се прилага този химичен пилинг? Обикновено се правят 4-6 пилинга през 14 дни. След пилинга кожата не се излющва видимо. В съчетание с подходящ хидратиращ продукт или терапия не се усеща никаква сухота или стягане.

Цена: 60лв.

химичен пилинг гликолова киселинаХИМИЧЕН ПИЛИНГ С ГЛИКОЛОВА КИСЕЛИНА – mesoestetic Glycolic_peel 35% или mesoestetic Glycolic_peel 50%

За какво се прилага този химичен пилинг? Пилингът с гликолова киселина е предназначен за интензивна грижа срещу фотостареене, петна и несъвършенства при кожа, склонна към акне или при други проблеми.

В процеса на възстановяване на клетките, пилинг с гликолова киселина спомага за премахване на токсините в кожата, като спомага за снабдяването и с кислород и енергия. Овлажняващата способност на гликоловата киселина помага на кожата да остане свежа и я предпазва от преждевременно състаряване. Концентрацията, времето за действие, броя на пилингите и времето през което се правят е индивидуално и се преценява от водещия козметолог. След пилинга има леко видимо излющване и то само на места с петна, пъпки или други несъвършенства.

Как се прилага този химичен пилинг? Обикновено се правят 3-5 пилинга през 20 дни.

Цена: 70лв. 

химичен пилинг melanostopХИМИЧЕН ПИЛИНГ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ПЕТНА MELANOSTOP_PEEL на mesoestetic

Състав: азелаинова киселина 20% + Резорцин 10% + фитинова киселина 6%

За какво се прилага този химичен пилинг? Този химичен пилинг е специално разработен за лечение на мелазма и други подобни кожни оцветявания. Неговото действие е синергията на три активни съставки с депигментиращ, хелатообразуващи и кератинови свойства. Пилингът е подходящ за премахване на петна след акне, петна от слънце и други хиперпигментации.

Как се прилага този химичен пилинг? Прилага се веднъж на две седмици за 6 процедури.

Цена: 70 лв.

химчен пилинг easy droxyХИМИЧЕН ПИЛИНГ Easy Droxy на SkinTech– КОМБИНИРАН ПИЛИНГ ЗА ПЕТНА, БРЪЧКИ, ПЪПКИ, СТЯГАНЕ

Съдържа: гликолова киселина + салицилова киселина +млечна киселина + лимонена киселина+ коджикова киселина

Активно действие срещу повърхностни бръчки, крехка кожа, ранно фото- и хроно-стареене, кожа при пушачи, матова акнетична кожа или суха кожа.

EasyDroxy пилинг & Неутрализатор Versicolor е козметичен продукт, нова технология за корекция на релефа, структурата и цвета на кожата. Подходящ е за всички фототипове кожа (Fitzpatrick) и за всякаква плътност на кожата.

EasyDroxy пилинг се състои от няколко хидрокси киселини и се доставя под формата на плътен гел. Известно е, че тези киселини отслабват връзката между кератиноцитите (т.нар.дезмозоми), а освен това някои от тях имат и други полезни ефекти като: антиоксидантен ефект, кератолитични, комедолитични или анти-тирозиназни свойства (премахване на петна и пъпчици по лицето).

За какво се прилага този химичен пилинг? Фото стареене и предпазване на кожата от увреждане, вследствие на прекомерно излагане на UVA/UVB, повърхностни бръчки, крехка/чуплива кожа, преждевременно стареене, кожа при пушачи, матова, предразположена към акне, мазна кожа.

Как се прилага този химичен пилинг? EasyDroxy пилинг се прилага веднъж седмично за 5 процедури.

Цена: 90 лв.

химичен пилинг easy phyticКомбиниран химичен пилинг Easy Phytic Solution на SkinTech за белези от акне, петна, подмладяване

 • Постепенно, кумулиращо действие
 • Изравнява тена на кожата и има видим уплътняващ ефект
 • Помага за отстраняване на белези от акне

Easy Phytic Solution пилинг е подмладяващ разтвор с 3 алфа хидрокси киселини и фитинова киселина. При него няма заскрежаване, белене на кожата, няма след-пилинг състояние, без социална изолация. При този тип комбиниран пилинг няма ограничение за възраст и фототип. Характеризира се с бавно освобождаване и самонеутрализация.

За какво се прилага този химичен пилинг? Easy Phytic Solution на SkinTech се прилага за ранно фото-стареене, суха кожа, повърхностна мелазма, акне, белези от акне.

Как се прилага този химичен пилинг? Прилага се по един пилинг седмично в продължение на 6-8 седмици.

Цена: 65 лв.

Виж видео на химичния пилинг EASY PHYTIC

him_piling9him_piling10EASY PHYTIC SOLUTION на SkinTech за премахване на Keratosis Pilaris по тялото

Keratosis Pilaris се причинява от белтъка кератин в кожата, който блокира фоликула на косъмчетата на ръцете (в задната част не мишницата), гърба, задната част на бедрата и понякога по лицето. Кожата наподобява гъша кожа. Тя е по-груба и зачервена.

Комбинирания пилинг Easy Phytic Solution на SkinTech е отлично средство за премахване на този козметичен дефект. Необходими са само 4-5 процедури веднъж седмично за да се отървете от досатния груб вид на кожата по задната част на бедрата или горната част на ръцете.

Цена: 85 лв.

химичен пилинг джеснерХИМИЧЕН ПИЛИНГ С МОДИФИЦИРАН РАЗТВОР Jessner на Mesoestetic (Джеснеров пилинг)

Състав: Салицилова киселина 14% + Млечна киселина 14% + лимонена киселина 8%

Един от най-актуалните пилинги на Mesoestetic. Този химичен пилинг е разработен за лечение на различни кожни оплаквания като стареене на кожата, акне, петна и др. Прилага се при по-мазни кожи за премахване на омазняването, премахване на пъпчици и петната от тях. Прилага се при кожи с запушени пори. Този химичен пилинг с модифициран Jessner разтвор може да се прилага и при кожи с по-видими следи от фотостареене. Проникването му е по-дълбоко от това на другите пилинги. Този химичен пилинг се е доказал с бързите си и дълбоки резултати. Той:

 • Прави кожата по-гладка,
 • с равен тен,
 • отпушва порите,
 • намалява омазняването
 • премахва петънца
 • контролира появата на черни точки
 • премахва досадните обърнати косъмчета
 • дори за по-чувствителни кожи

Как се прилага този химичен пилинг? Прави се курс от 4-6 процедури през минимум 14 дни. След процедурата има леко зачервяване на кожата.

Цена: 70лв.

 

Последвайте ни