Тук ще отговорим на най-често задаваните въпроси в Beauty Point. Можете да се абонирате в нашия YouTube канал, където редовно публикуваме видеа с полезни съвети и отговори на често задавани въпроси за целулит, отслабване, процедури за лице и тяло, козметични съвети и др.

Абонирай се в YouTube ТУК

Кой е най-подходящият химичен пилинг за мен?

При нас в Beauty Point имаме възможността да работим с едни от водещите марки в областта на пилингите. Не можем да кажем кой е най-добрият химичен пилинг. Всички са добри по своему и всички химични пилинги работят за това, вашата кожа да бъде красива и стегната, да премахне петна по лицето или да премахне белези от акне. Ние можем, обаче, да ви предложим варианти за химичен пилинг, които са най-подходящи за Вашата кожа и Вашият проблем.

Каква е моята кожа?

Типовете кожа се определят по различни критерии – омазняване, хидратация, възраст. Вашата кожа може да бъде комбинация от три различни типа според тези критерии. При първото си посещение при нас ние ще определим типа кожа и ще препоръчаме подходящи козметични процедури за нея, както и продукти за домашна грижа. Ако следите нашия YouTube канал, в него публикуваме различни съвети за всеки тип кожа и можете да видите някои от тях.

Колко пъти месечно трябва да почиствам лицето?

Средно при сериозно омазняване на кожата лицето трябва да се почиства с екстракция на всеки 3 седмици. При по-слабо омазняване почистването трябва да е на 6-8 седмици. Препоръчваме съчетаните процедури за блясък, почистване и детокс за да има по-дълготраен ефект от екстракцията на комедоните.

 

Очаквайте още отговори на най-често задаваните въпроси. Не се колебайте да ни питате на info@beautypoint-bg.com.