Блог

BTL EMBody – мускулна стимулация – прекия път към стегнати дупе и корем

By февруари 17, 2024април 10th, 2024No Comments

 

Мускулна стимулация с клинично доказани резултатати – за по-стегнати корем и седалище. 

 

 

Какво представлява процедурата?

BTL Aesthetics разрботват и патентоват първата и единствена технология в естетичната медицина, която едновременно изгражда мускули и изгаря нежеланите мазнини.

Използвайки високо-интензивно фокусирано електромагнитно поле (HIFEM®), апаратьт предизвиква 20000 дълбоки мускулни контракции, които не могат да бъдат извршени чрез физически упражнения и това само в рамките на кратка 30 минутна
терапевтична сесия.

Това е единствената технология, която позволява не само изграждане на мускули, но и едновременно унищожаване на мазнините, без да засяга околните тъкани.

Къде се прави процедурата с EMbody на BTL?

Процедурата се прави на проблемните зони корем или седалище.  Те изискват специално внимание и ежедневни целенасочени тренировки, за да се увеличи обема на тези мускули и да са в идеална форма.

За кого е подходяща процедурата EMBody?

Процедурата EM Body e:
• Подходяща за родилки, които имат нужда от стягане и прибиране на мускулатурата на корема (diastasis recti) заедно с редуциране на излишните мазнини;
• Спортуващи, които искат д а подобрят своите резултати;
• Заети хора, които нямат възможност да извършват регулярно физическа активност, но желаят мускулите им да бъдат в добър тонус ида изглеждат добре.

 

• Безболезнена
• Напълно безопасна (FDA сертифицирана)
Протичане на курса: 4-8 терапии (по 1-2 седмично)
Времетраене на процедурата: 30 мин.

Цена:  300 лв. (седалище или корем)

Последвайте ни