ПРОЦЕДУРА С ЕНДОСФЕРА – КОМПРЕСИВНА МИКРОВИБРАЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ЦЕЛУЛИТ, ПРЕМАХВАНЕ НА ОТОЦИ, СТЯГАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА КОНТУРА

ендосфера целулит

ЕndoSPHERES THERAPY (Процедура с Ендосфера) е неинвазивна механична процедура за премахване на целулит и задръжка на течности, на принципа на компресивната микровибрация.

Процедурите с едносфера ефективно:

  • премахват целулита във всички стадии
  • стягат кожата
  • дренират излишните течности
  • намаляват обиколките
  • тонизират мускулите.

С КАКВО СЕ РАЗЛИЧАВА ОТ ДРУГИТЕ МЕХАНИЧНИ МЕТОДИ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ЦЕЛУЛИТ?

Иновативната операционна система с Компресивна микровибрация Endosphères Therapy отхвърля принципът, на който се базират използваните днес методи за третирането на целулита: тоест, замества класическата фаза “засмукване с вакуум и придвъжване” на тъканите с компресията и вибрацията.

Уредът използва патентована система с Компресивна микровибрация, която с помощта на ролка с 55 сфери от неалергичен силикон,  генерира нискочестотни механични вибрации, които действат именно върху основните причини за целулита: лимфен застой, натрупване на течности, съединения от мастни клетки.

Освен това, благодарение на изключителната система Сензор /Sensor/, процедурата с ендосфера е единственото третиране, което “усеща” тялото, върху което действа и, на базата на устойчивостта на мускулите и тъканите, регулира автоматично силата на компресията си.

КАКВО ПРАВИ АНТИЦЕЛУЛИТНАТА ПРОЦЕДУРА С ЕНДОСФЕРА?

Аналгетично действие: Endosphères Therapy действа върху механорецепторите, намалявайки/премахвайки болката. Самото действие и едновременната оксигенация на тъканите позволяват намаляването и/или отстраняването на лекия възпалителен процес.

ендосфера - обезболяващо действие

Дрениране: Endosphères Therapy произвежда пулсиращо и ритмично действие, което се индуктира според посоката на въртене на цилиндъра, действайки върху лимфната система и отстранявайки излишните течности, характерни за лимфния застой.

ВаскуларизацияСпециалният състав с формата на пчелна пита на вибриращите органи върху цилиндъра, в синергия с компресията на тъканите, упражнява натиск и повдигане. Гимнастика за съдовете, която позволява значително подобряване на микроциркулацията в засегнатите участъци.

Ремоделиращо действие: механичните колебания и вибрации на сферите определят освобождаването на адипоцитите, които са отговорни за образуването на влакнестата мрежа, която е причина за вида “портокалова кожа” и за  разпадането на мастните съединения и на влакнестите прегради, редуцирайки вредността им. Следователно, определя се локализирано кожно ремоделиране, благоприятствано от физиологичната реконструкция на тъканите, още с първите процедури.

Тонизиране: Компресивната микровибрация използва мускула като активно съпротивление и благодарение на вибрационното стимулиране позволява постигането на мускулен тонус в третираните участъци.

 

Как се прави процедурата с Ендосфера (Endospheres Therapy)

Процедурата се прави 2 пъти в седмицата, когато се прилага самостоятелно. Ние правим индивидуални програми, в съчетание с друга апаратура според резултатите от IPS анализ на целулита, който прилагаме преди процедурите.

Съчетаваме успешно с:

  • лазерна липолиза – при по-обемни бричове, корем и паласки;
  • с EMBODY мускулна стимулация – при отпусната кожа и мускулатура на корем и седалище – след раждане и след остслабване;
  • с Venus Legacy – за по-оформена и стегната фигура

ЦЕНА:

УслугаЦена
Стандарт – антицелулит, дренаж /45 мин./160 лв.
Интензивна – Антицелулит, дренаж  и контур /60 мин./200 лв.
Стандарт /45мин./ – 6 посещения (предлага се само в комбинация с друг пакет антицелулит)860 лв.
Интензивна /60мин./ – 6 посещения (предлага се само в комбинация с друг пакет антицелулит)1100 лв.
Стандарт /45мин./ – 12 посещения 1600 лв.
Интензивна /60мин./ – 12 посещения 1900 лв.
Ендосфера след Venus Bliss (непосредствено след процедурата)140 лв.

Последвайте ни