За Ваше удобство и приятно изживяване в нашето студио, моля спазвайте следните правила като част от етичния кодекс на клиента. 

РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА ЕСТЕТИЧНО СТУДИО “BEAUTY POINT” ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРОЦЕДУРИ, КОНСУЛТАЦИИ И ЗАПИСВАНЕ НА ЧАСОВЕ Е: 

Понеделник – Петък  от 10:00 до 20:00;
Събота от 10:00 до 19:00ч.

 

Имайте предвид, че графика ни обикновено е запълнен за няколко дни напред и при явяване в студиото без записан час е твърде вероятно исканата от вас услуга да ви бъде отказана.

– Искаме да имаме време за всички вас, нашите клиенти. Времето, обаче е един ограничен ресурс и трябва да се съобразяваме с него. Затова, запазване на час след 17:00 става само след предплащане на съответната процедура или капаро от 50 лв. Тази сума не се възстановява при НЕЯВЯВАНЕ! 

– Имайте предвид, че консултацията и IPS анализа на целулита се изпълнява от наш медицински терапевт, който ще отдели поне 40 минути за да Ви изготви програма за третиране на целулит. По тази причина капаро или предплащане може да ви бъде поискано при резервация за консултация или IPS анализ. 

– За да запишете предварително часа Ви, моля, обадете се на тел. 0887444331 или използвайте всички възможни онлайн комуникации – вайбър, фейсбук месинджър, онлайн система за резервации.

– Записването на часове за услуги извън работно време би могло да се случи САМО при предварителна уговорка с терапевта, който ще изпълни услугата, като той запазва правото си да откаже във всеки един момент.

– Имате право да изберете специалиста, който да извърши желаната от Вас процедура, като се съобразявате с работното време на студиото, графика и наличните му свободни часове.

Политика за закъснение и анулиране на резервация

  • Резервация може да откажете до 24 часа преди началото на запазения час. След този период ще Ви бъде таксувано посещение от абонамент, ако имате активен такъв, или ще ви бъде начислена такса НЕЯВАЯВАНЕ в размер на 50 лв. (Или ще се използва преведеното капаро при предплащане на услуга).
  • „Закъснение“ се тълкува всяко отклонение от точния час на процедурата Ви +7 минути. 
  • Ако установите, че закъснявате задължително се свържете с нас по телефона,  за да разберете дали ще успеем да извършим услугата или ще се наложи да я презапишем. Възможностите в тези случаи са: – можете да дойдете на часа си, но процедурата ще бъде съкратена (този вариант не може да се приложи за част от процедурите, чиято ефективност зависи от времето за въздействие); – презаписване на процедурата без такса НЕЯВЯВАНЕ (важи само веднъж, при втори такъв случай, ще ви бъде начислена). – начисляване на такса НЕЯВЯВАНЕ – 50% от стойността на процедурата ви (без приложена отстъпка), но не по-голяма от 50 лв.
  • Ако имате неплатена такса НЕЯВЯВАНЕ в профила, няма да можем да Ви запишем следващ час, преди да погасите задължението си.


Право на отказ от извършване на услуга

Имаме право да откажем извършване на услуга при: 

  • неуважително отношение към екипа на студиото (крещене, повишаване на тон, заплахи и др.). В този случай си запазваме правото да помолим клиента да напусне територията на студиото или да извикаме органи на МВР (ако той откаже).; 
  • видимо неадекватно състояние (не се отговаря на зададени въпроси, липса на комуникация, видимо “нездрав” вид);
  • съмнение за употреба на упойващи и други наркотични вещества;
  • съмнение за “прикриване” на противопоказания за процедурата с цел процедурата да не бъде отказана;
  • отказ от заснемане (снимка) на текущото състояние на кожата – лице или тяло. 
  • Нямаме право да изпълним услуга, ако клиентът откаже да попълни и подпише информирано съгласие – за лазер VENUS BLISS;

Правилата влизат сила от 17.08.2023

Последвайте ни