Beauty Point предлага услуги в областта на естетичната медицина и козметика – Venus Legacy процедури, LPG процедури, стягане и лифтинг с Venus Legacy, химични пилинги и др.

03Какво е по-добро от КАВИТАЦИЯ? А какво е кавитация?

Ултразвуковата кавитация са ултразвуковите вълни, които въздействат през кожата и водят до намаляване обема на мастните тъкани. Ефектът на кавитацията прави мастните образувания по-меки, отделя ги от другите тъкани и дава възможност образувалата се течност лесно да се изхвърли от организма. Ултразвуковите вълни на кавитацията се предават на мастните тъкани чрез ултразвуков масаж, осъществяван с въртеливи движения на накрайника. Последни проучвания не доказват пълната ефективност на процедурата, тъй като при някои хора тя е изключително ефективна, а при други не. Кавитацията не може да стегне кожата, не се справя успешно с втора и първа степен на целулит.

КАВИТАЦИЯ? Вече не!

Уважаеми клиенти, считано от месец септември 2016 преустановяваме предлагането на тази услуга. Предлагаме процедури с апарата Venus Legacy и LPG. Venus Legacy e израелски апарат на израелско-канадската Venus Concept, притежава FDA сертификат за безопасност и научно доказана ефективност при премахване на целулит, стягане на кожата на тялото и лицето, намаляване обема на локалните натрупвания.

maxresdefault-4Защо не предлагаме КАВИТАЦИЯ?

В Beauty Point държим на резултатите, безопасността и ефективността на процедурите, които предлагаме. До сега 100% от клиентите ни са с положителни отзиви от Venus Legacy апарата и постигнатите резултати. Причината е, че Venus Legacy притежава патентована технология 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback.

Последвайте ни