Лазерна епилация с диоден лазер от висок клас в Beauty Point София. Доверете се на качеството и нашия професионализъм.

lazerna epilacia kraka

Предимства за лазерна епилация пред други методи

 • премахва окосмяването по тялото и лицето окончателно;
 • няма нужда от непрекъснато посещение при козметик;
 • спестявате време – край на бръсненето, кола маска, епилатори;
 • прави кожата гладка – край на врастналите косми и обривите;
 • унищожава мястото от което за зараждат нови косми;
 • 6 посещения през 6 седмици;

 

Как се прави лазерната епилация?

 • лазерната епилация се право на всички зони на тялото – лице, ръце, торс, крака, дори най-чувствителните интим и мишници;
 • прави се в циклични посещения – в зависимост от зоната посещенията се правят на всеки 45-90 дни (нашият терапевт ще Ви направи индивидуална програма за посещенията);
 • в курс от 6 посещения. С всяко следващо посещение косъмчетата намаляват докато накрая тях просто ги няма .
 • поддръжка – максимум веднъж годишно (при някои хора не се налага поддръжка).

 

ПРОМО ОФЕРТИ АПРИЛ

Лазерна епилация – Месец на пакетите в Beauty Point

✅ Купи пакет от 3 процедури „Пълен холивуд интим“ за 390 лв. и вземи 3 процеури мишници ПОДАРЪК*. (Редовна цена на всички 6 процедури – 1020 лв. Редовна цена на 1 процедура мишници – 80 лв.)


✅ Купи пакет от 3 процедури „Цели ръце“ за 390 лв. и вземи пакет 3 процедури горна устна или брадичка (или друга малка зона – ареоли, бикини линия или скули) ПОДАРЪК*. (Редовна цена на всички 6 процедури – 948 лв. Редовна цена на малка зона – от 42 до 80 лв.)


✅ Купи пакет 2 процедури „Цели крака“ за 660 лв. и вземи пакет 2 процедури цели ръце ПОДАРЪК. (Редовна цена на 4те процедури – 1620 лв. Редовна цена на процедура цели ръце – 260 лв.)

 • Подаръкът не може да се ползва от друго лице. Подаръкът може да се ползва само в едно посещение с основния заплатен пакет. Подаръкът е с валидност 31.12.2022г.

Още за промоцията 

Как РАБОТИ лазерната епилация?

лазерна епилация софия ефект

Лазерният лъч доставя енергия до космения фоликул, която се абсорбира от пигмента на косъма. Това унищожава фоликула и космите повече не могат да растат, което води до трайното им намаляване.

Често задавани въпроси за лазерна епилация:

 

Колко процедури лазерна епилация са ми необходими? Обикновено между 6 и 8, като на 4-та повече от 70% от окосмяването се премахва. За успешно премахване на окосмяването се счита това между 80-90%. 100% премахване имат само 1% от хората.

През какъв интервал се правят процедурите? В зависимост от зоната. При предварителната консултация нашият терапевт ще ви даде информация за това. Интервалът е между 45-90 дни.

Ще ми се махне ли окосмяването завинаги? Лазерната епилация с Venus Velocity има FDA серификат за трайно намаляване на броя на космите (премахва окосмяването перманентно). При някои хора се налага по една процедура в годината като поддръжка на тези 5% останало окосмяване.

Може ли да се прави лазерна епилация на мъже? Да.

Боли ли лазерната епилация? Повечето хора го сравняват с „пляскане с нагорещен ластик“, но мощното охлаждане и различните режими на работа минимизират значително това усещане. Повечето пациенти, опитвали лазерна епилация с други лазери, определят процедурата с Venus Velocity като абсолютно комфортна.

Кой ми прави процедурата? Сертифициран и обучен терапевт с опит повече от 8 години в областта на лазерната и фотоепилация.

Още въпроси за лазерна епилация?

Мога ли да правя процедурите и да ходя на море? Апаратът работи ефективно върху по-тъмна кожа, но имайте предвид, че трябва да минат 10-14 дни от последното посещение на интензивно слънцеизлагане. Зони, които не се излагат на слънце могат да се работят веднага след морето. Отнасяйте се с отговорност към кожата си и я пазете от слънце, независимо дали правите лазерна епилация или не. 

Аз съм с естетсвено тъмна кожа. Мога ли да си правя Venus Velocity? Да. Лазерът Venus Velocity e топ-лазер в държави от континентите Африка и Южна Америка. Там хората са с естествено тъмна кожа и Venus Velocity се работи успешно.

Какво трябва да направя преди процедурата лазерна епилация?

Един ден преди епилацията е необходимо депилиране на зоната (чрез бръснене). Ако сте правили кола маска, изчакайте 2-3 седмици. Ако сте използвали кремове с хидрохинон – преустановете за 1 месец.

По време на процедурата: В зависимост от третираната зона усешането е за леко „пляскане с ластик“, но заради мощното охлаждане и Slide режим на работа, по-скоро се усеща хладнина и много минимално „пласкане с ластик“. Апаратът има вграден термометър, който мери 1000 пъти в секунда температурата на кожата и по този начин контролира болката и риска от изгаряне. 

Какво трябва да правя след процедурата лазерна епилация?

Препоръчваме използването на слънцезащитен продукт с фактор 50+ върху зоните в продължение на поне 2 седмици през летният сезон или силно слънце. Разбира се, това че е зима и предстои ски-ваканция, не означава, че трябва да забравяте слънцезащитния продукт за лицето. Избягвайте горещи вани, масажи, сауни 2 дни след процедурата.
Космите започват да падат най-рано след 4 дни. Не се опитвайте да ги дърпате, чоплите, или да ги насилвате да излизат. Те сами ще паднат. Това дали са паднали бързо или бавно не е признак за ефективност.

Крие ли рискове лазерната епилация?

Да, когато не се изпълнява от обучен и опитен терапевт и когато не се направи предварителна консултация.

Няма клинични данни за вредно въздействие върху кожата, единствено термичен стрес върху епидермиса, който бързо отшумява.

Има данни за хипо- и хипер-пигментации, които отшумяват за 3-4 седмици. При много тъмните коже може да отане перманентно. При клиничните проучвания на Venus Velocity не са остановени перманентни.

Всяка работа с недоказано ефекетивен и безопасен лазер крие рискове. Ме минимизирайте риска заради ниска цена на процедурата.

По време на процедурата се поставят защитни очила за терапевт и пациент. Лазерния лъч крие рисове от увреждане на зрението. За това работата върху зона лице е изключително деликатна и изисква опит и прецизност.

Всеки, който има склонност към образуване на келоидни белези е противопоказен за работа с лазер. Внимание! Недобро охлаждане при работа с лазер, може да доведе до образуване на хипертрофични белези. Venus Velocity има най-мощната охладителна система, която следи 1000 пъти в секунда температурата на кожата.

лазерна епилация в софия ефективна

ЗАЩО да изберете лазерна епилация с Venus Velocity?

 • лазерната епилация с лазера ни е безопасна – нашият апарат е одобрен от FDA (Food drug administration) – USA и от MDD (Medical Device Derective) – EU, като безопасна система за трайно обезкосмяване.
 • подходяща за всички типове кожа – с дължина на вълната 800 nm, Venus Velocity TM осигурява оптимален баланс между поглъщане на голяма енергия от меланина в космите и дълбокото проникване в кожата, което го прави безопасна и ефективна процедура за всички типове кожа, включително и кожа с тен.
 • ефективна система – уникалната пикова мощност от 2400W: Това прави лазерът по-ефективен дори и при по-тънки косъмчета както и в крайните етапи от курса на премахване на окосмяването (лазерите с по-малка мощност не могат да се справят с „последните“ процедури, когато косъмчетата са много по-тънки). Venus VelocityTM в най-
 • високоефективната система за обезкосмяване в индустрията. 
  лазерна епилация софия venus velocity
 • апликатор, позволяващ лазерна епилация както на големите, така и на най-
  деликатните зони и малки – минимизиран риск от scattering,
  при който може да се увеличи окосмяването в зони като лице и ръце.
 • лазерна епилация подходяща за всички сезони, благодарение на двата режима на работа: Режим Pulse /статичен/ – повече енергия на еднократни импулси и режим Slide /динамичен/- висока средна мощност с пълно покритие върху зоната и по-голям комфорт на пациента.
 • бърза и дълготрайна процедура лазерна епилация. Venus Velocity отстранява нежеланото окосмяване бързо и ефективно (цели крака ~ 35 минути). Броят на процедурите зависи от индивидуалния фототип и зона на третиране, и се определят от Вашия терапевт.
 • безболезнена, безопасна и комфортна лазерна епилация, благодарение на революционната система за охлаждане в реално време, която осъществява контрол над температурата на апликатора 1000 пъти в секунда. Охлаждането осигурява практически по-безболезнена процедура и гарантира Вашата безопасност и удовлетвореност.

 

Последвайте ни