lpg масаж 2
В нашия салон за красота Beauty Point в София можете да намерите LPG масаж за:  премахване на целулит, премахване на корем, премахване на бричове, стягане на кожата след раждане, дренаж на уморени крака. 

 

 

 

Първо правило – Не работим „НА ОКО“, а след апаратен IPS анализ

Какво е IPS анализ?

 • Висококачествени термографски плаки, които определят вида на целулита, неговата степен и дали имате наличие на вода в околните тъкани.
 • Определя наличие на сраствания – по този начин определяме вида програма, която трябва да се използва при процедурите.
 • Определя вида на срастванията – по този начин определяме индивидуалните параметри на машината.

Анализ и диагностика на целулита с термографски плаки от висок клас, с които определяме вида и типа на целулита, наличие или отстъсвие на сраствания и други проблеми на подкожната тъкан, които да се третират с апаратурата ни.

 

 

Запази час онлайн за IPS анализ и LPG

lpg процедура с новия апарат integralРаботим с новия модел на LPG – Integral. Два пъти по-ефективен от старата технология, с възможност за работа върху мускулите, дренаж на уморени крака, заглаждане на целулит, оформяне на фигурата, стягане.

LPG масаж за проблемни зони – корем, паласки, брич, ханш, колена – без целулит, без излишни натрупвания, по-стегната кожа.

LPG масаж ще реши проблемите с излишни мазнини само на едно място. LPG масаж ще се погрижи за излишните мазнини независимо от здравословния си начин на живот. LPG процедурата премахва корема, който имате въпреки коремните преси които правите. LPG масаж се прилага с апарат LPG, който е патентован в борбата с целулита. Балансът между продукцията и разграждането на мазнини е естествен процес в мастните клетки. Въпреки перфектния здравословен начин на живот, обаче, процесът на натрупване на мазнини се увеличава с времето. За това дори и най-известните световни звезди използват LPG за премахване на целулита и мазнините.


lpg масаж с lpg integral КАК ДЕЙСТВА LPG МАСАЖА?

въртене на валяци при lpg масажПри LPG масажа патентованата механична стимулация на ролките на апарата LPG реактивира процеса на разграждане на мазнини чрез дълбоко дразнене в ядрото на мастната клетка. По този начин се активира метаболизма й. LPG масажа е отличен метод за борба с целулита. Техниките Roll-in, Roll-out и Roll-up представляват патентовано въртене на ролките на апарата, като по този начин се обработват желаните зони – корем, бедра, ръце. Всяка зона се обработва с определена програма – дренаж, стягане, скулптуриране или оформяне.

КАКВИ СА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ LPG МАСАЖ?

При LPG масажа мазнините се освобождават по-лесно, фигурата видимо е по-оформена, излишните натрупвания ги няма, особено тези от които винаги сте искали да се отървете. Увеличаване разграждането на мазнини с 50%. LPG масажа спомага за стягането на кожата след раждане като активира фибробластите и се усилва поддържащата мрежа от колагенови и еластинови нишки, което тонизира и стяга кожата. Ето защо LPG масажа е ефективен за премахване на корема след раждане.

МОГА ЛИ  ДА ПРАВЯ LPG ПРОЦЕДУРА СЛЕД РАЖДАНЕ?

Процедурите с LPG са подходящи да се правят след бременност и раждане. Ефектът е процедурите е свързан със стягане на кожата на корема и намаляване на подкожните мазнини. Попитайте нашия кинезитерапевт кога е най-подходящото време да започнете LPG процедури след раждане. За по-силен ефект върху отпуснатата кожа препоръчваме Venus LEGACY процедури.

апарат на lpg за антицелулитна процедураКОЛКО ЧЕСТО СЕ ПРЕПОРЪЧВА ДА СЕ ПРАВЯТ LPG ПРОЦЕДУРИ?

Процедурите с LPG се правят 2-3 пъти в седмицата, обикновено 10-15 сесии са достатъчни за постигане на оптимални резултати. Ние имаме пакети от 12  и 20 сесии с отстъпка.

НА ГОЛО ЛИ СЕ ПРАВЯТ LPG ПРОЦЕДУРИТЕ?

Не, LPG процедурите се правят върху специализирано трико. То е изработено специално за процедурите, осигурява комфорт и хигиена по време на процедурата. Трикото за LPG е индивидуално и се закупува на място в салона.

БОЛЯТ ЛИ LPG ПРОЦЕДУРИТЕ?

Не, процедурата с LPG не е болезнена. На местата с локални натрупвания и задръжка на течности се усеща лек дискомфорт, който отминава с течение на процедурите.

С КАКВО МОГА ДА СЪЧЕТАВАМ LPG ПРОЦЕДУРИТЕ?

 • Спортът и хранителният режим към LPG процедурите могат да ви помогнат да постигнете отлични резултати, които в повечето случаи са с 50-100% по-добри от резултатите които се постигат ако не внимавате какво хапвате и не се движите.
 • Можете да съчетаете LPG процедурите с процедури с Venus Legacy – стягане и отслабване. По този начин ще активираме процесите на разграждане на мазнините и ще дренираме тялото.
 • LPG масаж успешно се съчетава и с  мезотерапия – подходящо съчетание за по-упорит целулит.

ЗАЩО LPG ПРОЦЕДУРИ В BEAUTY POINT?

 • Дългогодишен опит в работата с LPG – повече от 12 години нашият кинезитерапевт Десислава Деспотова работи в областта на боди-шейпинг и по-специално с машините на LPG.
 • Индивидуални програми и консултация – споделете притесненията от външния Ви вид и какви са Вашите желани резултати. Нашият специалист ще определи типа целулит, проблемните зони, ще Ви насочи към възможните програми и възможности за лечение на целулита.
 • Комбинация от ефективни методи – можем да предложим комбинация от наколко метода за борбата с целулита и отпуснатата кожа, както и излишните натрупвания – Venus Legacy, мезотерапия  
 • 80% от новите ни клиенти са дошли заради препоръка от приятел, познат или роднина
 • Не работим протоколно, а индивидуално, защото резултатите са важни за нас!

ВИЖ ЦЕНИ

Цени с LPG Integral

УслугаЦена
Базова – Антицелулит, оформяне, стягане  /45мин./93 лв.
Интензивна – Антицелулит  и контур /60 мин./113 лв.
Антицелулит, оформяне, дренаж /45мин./ – 12 посещения930 лв.
Антицелулит и контур /60мин./ – 12 посещения1130 лв.
Лично LPG (оригинално сертифицирано) трико85 лв.
  
  

 

Виж какъв е твоя целулит с метода IPS – научно доказан метод за диагностика и визуализация на целулита.

 • Висококачествени термографски плаки, които определят вида на целулита, неговата степен и дали имате наличие на вода в околните тъкани.
 • Определя наличие на сраствания – по този начин определяме вида програма, която трябва да се използва при процедурите.
 • Определя вида на срастванията – по този начин определяме индивидуалните параметри на машината.

Анализ и диагностика на целулита с термографски плаки от висок клас, с които определяме вида и типа на целулита, наличие или отстъсвие на сраствания и други проблеми на подкожната тъкан, които да се третират с апаратурата ни.

Цена на IPS анализ и консултация – 150 лв. 

Актуализирани  от 01.12.2023г.

Скъпи клиенти, закупените от вас трика можете да оставите при нас на съхранение до последното си посещение от пакет. След това ви препоръчваме да ги вземете с вас. Ако желаете можете да оставите своето трико на съхранение за 1 година срещу такса от 50 лв. на година.

Последвайте ни