Микронидлинг (микронийдълинг) и биоревитализация – по-добрия метод от дермаролер и дермапен. Алтернатива на неаблативни лазерни процедури.

Медицинският микронидлинг (микронийдълинг) е уникален нехирургичен метод, насочен към решаването на съвременните естетични проблеми и профилактика на възрастовите изменения на кожата, а именно:

 • белези
 • белези от акне
 • отпусната кожа
 • петна
 • за оформяне на овала на лицето
 • бръчки

Този метод представлява система, използваща техниката на микроперфорация. Фини иглички образуват микроскопични каналчета в епидермиса. Благодарение на тях, дълбоко в дермата се въвеждат хиалуронова киселина, витамини, аминокиселини, лекарства и активни молекули пигменти. Като естествена реакция в следствие от фините убождания се наблюдава засилено производство на нов колаген и еластин.

КАКЪВ Е ЕФЕКТЪТ ОТ МИКРОНИДЛИНГ (микронийдълинг)?

  • стягане на кожата чрез ускоряване продукцията на колаген – +400%
  • биоревитализация – чрез вкарване на активни съставки на основата на хиалуронова киселина
  •  образуване на EFG (епидермални растежни пептиди), които осигуряват подмладяването на кожата и регенерация на кожата

ефект микронидлинг мезотерапия

КАКВО ТРЕТИРА МИКРОНИДЛИНГ (микронийдълинг)?

МИКРОНИДЛИНГ за БЕЛЕЗИ ОТ АКНЕ

Чрез множеството микроперфорации с клиничен микронидлинг (микронийдълинг) се стимулира продукцията на колаген и растежни пептиди в кожата, което води до нейното обновяване и заличаване на белезите от акне. Предимството пред лазерните процедури е по-краткия период за възстановяване – до няколко часа (при лазер – 7-10 дни). Предимството пред дермапен е по-мощно и ефективно проникване на игличките, без това да води по-силна болка. Напротив, с микронидлинг (микронийдълинг) с REVIVE MN усещането е много по-комфортно. Към процедурата се добавя биоревитализация с високо съдържание на хиалуронова киселина, което допълнително стимулира обновяването без да има белене на кожата и неприятно усещане за стягане, опъване и сухота, както е след дермапен и дермаролер.

МИКРОНИДЛИНГ за БЕЛЕЗИ ПО КОЖАТА

микронидлинг резултат мезотерапияЧрез множеството микроперфорации с микронидлинг (микронийдълинг) се стимулира продукцията на колаген и растежни пептиди в кожата, което води до нейното обновяване и заличаване на белезите от операции или дълбоки рани. Предимството пред лазерните процедури е по-краткия период за възстановяване – до няколко часа (при лазер – 7-10 дни). Няма опасност от хиперпигментации.Към процедурата се добавя биоревитализация с високо съдържание на хиалуронова киселина, което допълнително стимулира обновяването без да има белене на кожата и неприятно усещане за стягане, опъване и сухота, както е след дермапен и дермаролер.

МИКРОНИДЛИНГ за БРЪЧКИ ОКОЛО ОЧИТЕ, УСТНИТЕ, СТЯГАНЕ НА КОЖАТА

Микронидлинг (микронийдълинг) стимулира производството на колаген с 400% повече. При процедура за премахване на бръчки около очите, устните или цялостно подмладяване се добавя и биоревитализация с високо съдържание на хиалуронова киселина.

С КАКВО СЕ ПРАВИ КЛИНИЧЕН МИКРОНИДЛИГ?

микронидлинг цена биоревитализацияУстройствата Amieа med са висок клас уреди за клиничен микронидлинг (микронийдълинг). Произведени са в Германия и са предназначени за употреба само от медицинско лице. Системите Amieа med REVIVE MN, с които работим в студиото, са изключително прецизни и убожданията са с минимални травми за епидермиса. Патентованата защитна мембрана в картриджите Amieа med гарантира най-високо ниво на безопасност за всеки пациент.

ПРЕДИМСТВА НА СИСТЕМИТЕ Amieа med REVIVE MN

Най-прецизните уреди за клиничен микронидлинг (микронийдълинг) и микроперфорация на пазара. Отделен модул за моторно тяло, което прави уредите по-безшумни, намалява вибрацията, липсва загряване върху работния накрайник, което осигурява по-голям комфорт, както за лекаря, така и за пациента. Много високо ниво на безопасност – еднократни картриджи с патентована защитна мембрана, която не позволява повторно използване и осигурява защита от инфекции.

ПРЕДИМСТВА НА МЕТОДА

  • Съответства на критериите за идеален метод за подмладяване
  • Съдържанието на колаген в кожата се увеличава с 400%
  • Приложение при всички фототипове кожа
  • Минимална инвазивност и болезненост
  • Гарантира бърз и дълготраен резултат
  • Без странични ефекти и усложнения

 

КАК СЕ ПРАВЯТ ПРОЦЕДУРИТЕ МИКРОНИДЛИНГ (микронийдълинг)?

Биоревитализиращ микронидлинг се прилага веднъж на 4-6 седмици, в някои случаи може да бъде направен през 3 седмици. След процедурата препоръчваме използването на определени продукти за домашна грижа.

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ДЕРМАПЕН, ДЕРМАРОЛЕР И КЛИНИЧЕН МИКРОНИДЛИНГ?

Дермаролер е устройство за микроубождания, което се използваше преди години за премахване на белези от микронидлинг биоревитализацияакне, белези и подмладяване. За съжаление при него не може да се регулира дълбочината на проникване, тъй като методът е изцяло механичен и зависи от ръката на оператора. Когато трябва да се работят различни зони с различна дълбочина, беше необходимо да се закупува повече от един ролер, което отново не гарантираше коректна дълбочината на проникване. На пазара вече се предлагат различни марки ролери, които, за съжаление, не могат да изпълнят обещанието – проникване на необходимата дълбочина. Много клипчета в мрежата показват обратното, но нашия опит показва, че на теория дермаролер прониква в кожата, но на практика не може да постигне ефекта на клиничния микронидлинг.

Дермапен е по-новият метод от дермаролер, но за съжаление апаратурата няма достатъчно мощност за по-ефективно проникване и това водеше до излишно травмиране на епидермиса без физиологична стойност. При дермапен се налагаше по-чести посещения и имаше доста по-дълъг период на възстановяване – 24-48 часа, а в някои случаи не се постигаше дори необходимата дълбочина на проникване в кожата. Картиджите (накрайници) не позволяват вкарване на
активни съставки в кожата, тъй като нямат отвор.

Клиничният микронидлинг с REVIVE MN на Amiea Med (Германия) е медицински апарат, който осигурява по-мощно проникване на игличките без преграване на апарата, без това да води до излишно надиране на епидермиса и без по-силна болка. Процедурите се правят през по-голям интервал от време, тъй като предизвикват мощен отговор от страна на клетките в кожата. Картиджите на REVIVE MN имат патенована подсигуряваща мембрана, която предотвратява връщане на течности в накрайника и свежда до минимум риска от кръстосано замърсяване. Процедурата се прави с еднократни стерилни картриджи при спазване на всички изисквания за стерилност. Опита и резултатите ни показват, че една процедура с Amiea Med се равнява на поне 10 с дермаролер и 6 с дермапен.

Препоръчителен интервал между сесиите – 4-6 седмици за 3 сесии.

КАКВО Е НЕОБХОДИМО ДА ПРАВЯ СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА?

 1. Хидратирайте максимално кожата с препоръчаните продукти от терапевта.
 2. Нанасяйте хидратиращия продукт през 2 часа през първите 48 часа след процедурата и през 4 часа през следващите 48.
 3. Не посещавайте сауни, парни бани, басейни, спортни занимания минимум 24 часа след процедурата.
 4. Не пипайте лицето си (или зоната, която е обработвана) поне 24 часа, в изключение в случаите, когато трябва да го почистите.
 5. Използвайте препоръчания продуктот терапевта за измиване.
 6. Не ползвайте гримове със съмнителен произход или отваряни преди повече от месец. Ако искате да използвате, купете си нови.

ЦЕНИ МИКРОНИДЛИНГ

Последвайте ни