LPG масаж - ПРОЦЕДУРА АНТИЦЕЛУЛИТ

lpg масаж 2
В нашия салон за красота Beauty Point в София можете да намерите LPG масаж за:  премахване на целулит, премахване на корем, премахване на бричове, стягане на кожата след раждане, дренаж на уморени крака. 

lpg процедура с новия апарат integralРаботим с новия модел на LPG – Integral. Два пъти по-ефективен от старата технология, с възможност за работа върху мускулите, дренаж на уморени крака, заглаждане на целулит, оформяне на фигурата, стягане.

LPG масаж за проблемни зони – корем, паласки, брич, ханш, колена – без целулит, без излишни натрупвания, по-стегната кожа.

LPG масаж ще реши проблемите с излишни мазнини само на едно място. LPG масаж ще се погрижи за излишните мазнини независимо от здравословния си начин на живот. LPG процедурата премахва корема, който имате въпреки коремните преси които правите. LPG масаж се прилага с апарат LPG, който е патентован в борбата с целулита. Балансът между продукцията и разграждането на мазнини е естествен процес в мастните клетки. Въпреки перфектния здравословен начин на живот, обаче, процесът на натрупване на мазнини се увеличава с времето. За това дори и най-известните световни звезди използват LPG за премахване на целулита и мазнините.


lpg масаж с lpg integral КАК ДЕЙСТВА LPG МАСАЖА?

въртене на валяци при lpg масажПри LPG масажа патентованата механична стимулация на ролките на апарата LPG реактивира процеса на разграждане на мазнини чрез дълбоко дразнене в ядрото на мастната клетка. По този начин се активира метаболизма й. LPG масажа е отличен метод за борба с целулита. Техниките Roll-in, Roll-out и Roll-up представляват патентовано въртене на ролките на апарата, като по този начин се обработват желаните зони – корем, бедра, ръце. Всяка зона се обработва с определена програма – дренаж, стягане, скулптуриране или оформяне.

КАКВИ СА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ LPG МАСАЖ?

При LPG масажа мазнините се освобождават по-лесно, фигурата видимо е по-оформена, излишните натрупвания ги няма, особено тези от които винаги сте искали да се отървете. Увеличаване разграждането на мазнини с 50%. LPG масажа спомага за стягането на кожата след раждане като активира фибробластите и се усилва поддържащата мрежа от колагенови и еластинови нишки, което тонизира и стяга кожата. Ето защо LPG масажа е ефективен за премахване на корема след раждане.

МОГА ЛИ  ДА ПРАВЯ LPG ПРОЦЕДУРА СЛЕД РАЖДАНЕ?

Процедурите с LPG са подходящи да се правят след бременност и раждане. Ефектът е процедурите е свързан със стягане на кожата на корема и намаляване на подкожните мазнини. Попитайте нашия кинезитерапевт кога е най-подходящото време да започнете LPG процедури след раждане. За по-силен ефект върху отпуснатата кожа препоръчваме Venus LEGACY процедури.

апарат на lpg за антицелулитна процедураКОЛКО ЧЕСТО СЕ ПРЕПОРЪЧВА ДА СЕ ПРАВЯТ LPG ПРОЦЕДУРИ?

Процедурите с LPG се правят 2-3 пъти в седмицата, обикновено 10-15 сесии са достатъчни за постигане на оптимални резултати. Ние имаме пакети от 12  и 20 сесии с отстъпка.

НА ГОЛО ЛИ СЕ ПРАВЯТ LPG ПРОЦЕДУРИТЕ?

Не, LPG процедурите се правят върху специализирано трико. То е изработено специално за процедурите, осигурява комфорт и хигиена по време на процедурата. Трикото за LPG е индивидуално и се закупува на място в салона.

БОЛЯТ ЛИ LPG ПРОЦЕДУРИТЕ?

Не, процедурата с LPG не е болезнена. На местата с локални натрупвания и задръжка на течности се усеща лек дискомфорт, който отминава с течение на процедурите.

С КАКВО МОГА ДА СЪЧЕТАВАМ LPG ПРОЦЕДУРИТЕ?

ЗАЩО LPG ПРОЦЕДУРИ В BEAUTY POINT?

ВИЖ ЦЕНИ

Цени с LPG Integral

УслугаЦена
Антицелулит, оформяне, стягане  /45мин./73 лв.
Антицелулит, дренаж /35мин./60 лв.
Антицелулит, оформяне, дренаж /45мин./ – 12 посещения720 лв.
Антицелулит, дренаж /35мин./ – 12 посещения580 лв.
Лично LPG трико55 лв.
Антицелулит, оформяне, дренаж /45мин./ – 20 посещения 960 лв.
Антицелулит, дренаж /35мин./ – 20 посещения 840 лв.

В сила от 20.11.2019г.

Скъпи клиенти, закупените от вас трика можете да оставите при нас на съхранение до последното си посещение от пакет. След това ви препоръчваме да ги вземете с вас. Ако желаете можете да оставите своето трико на съхранение за 1 година срещу такса от 50 лв. на година.