Venus Legacy - ЦЕЛУЛИТ, МАЗНИНИ, СТЯГАНЕ

venus-legacy-sofiaVenus Legacy София в Beauty Point. При нас в естетично студио Beauty Point в София можете да се възполвате от първата и уникална технология за неоперативно оформяне на тялото, премахване на целулита и стягане – Venus Legacy (Венус Легаси) процедури. Процедурата е подходяща за стягане на кожата, премахване на целулита, премахване на корем, бричове, паласки, стягане на колена и ръце.

КАКВО ДА ОЧАКВАМ ОТ VENUS LEGACY на тяло?

venus legacy мнения и резултати
ЦЕНИ

Може ли да се прави процедура с Venus Legacy на лице? 

Да. Venus Legacy може да се работи и върху лицето – за стягане на кожата, лифтинг, оформяне на двойна брадичка, премахване на проблеми с околоочния контур. Виж повече ТУК

venus-legacy-deviceКАКВО Е VENUS LEGACY?

Venus Legacy (Венус Легаси) е израелски медицински апарат за революционна терапия с изключително висока ефективност при задръжка на течности, наличие на целулит, отпусната кожа след отслабване или раждане, при локални натрупвания. Venus Legacy™ (Венус Легаси) е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло), който използва технологията 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback. Съчетанието на този тип енергии прави процедурата уникална и налага нов стандарт в естетичната медицина.   Многополюсната радиочестота осигурява бързо, хомогенно загряване до различни дълбочини на тъканта. Технологията на импулсните магнитни полета се използва в традиционната медицина от десетилетия, което означава че процедурата е изключително безопасна (когато се прави по протокол от сертифицират терапевт) и не може да ви навреди.  Апаратът има вграден регулиращ се термометър с екран, който в реално време следи температурата на третираната зона, за да имате оптимални клинични резултати. Това позволява равномерно и постоянно загряване на тъканите в дълбочина до 48 градуса. Намалява се значително риска от изгаряне. Магнитните полета позволяват навлизането на повече кислород в кожата, повече хранителни вещества, което неминуемо води до по-здрав и стегнат вид на кожата. venus-legacy_jena_940 При нас ще получите приятна, безопасна, безболезнена и ефективна процедура за намаляване на целулит, стягане на кожата, оформяне на тялото без оперативна намеса.

КАК ДЕЙСТВА VENUS LEGACY / VENUS FREEZE върху тялото?

Редуциране на обиколки / Премахване на целулит*: Стягане на кожата / Премахване на целулит*: maxresdefault-2 Повечето пациенти виждат значителна разлика след третата процедура, като ефекта от процедурите за лице/тяло продължава над 18 месеца! *резултатите са индивидуални и зависят от фактори като възраст, начин на живот, хранене, двигателна дейност

ОЩЕ ЗА ТЕХНОЛОГИЯТА НА VENUS LEGACY:

Мултиполярната радиочестота: Пулсиращите магнитни полета: РЕЗУЛТАТИ venus legacy

МОЖЕ ЛИ ДА СЕ СЪЧЕТАВА С ДРУГИ ПРОЦЕДУРИ ЗА ТЯЛО?

Да, можете да го съчетаете с LPG. LPG процедура преди терапия с Venus Legacy усилва дренажа на тялото и резултатите са още по-добри. Освен всичко LPG допълнително стимулира разграждането на мастните клетки.

БОЛИ ЛИ ПРОЦЕДУРАТА С VENUS LEGACY? 

Не, категорично Venus Legacy не може да ви причини болка. Усещането е на леко, приятно затопляне, а зачервяването на кожата преминава до час. Вграденият термометър постоянно следи темепературата на кожата и не позволява тя да бъде изгорена.

КОЛКО ПРОЦЕДУРИ С VENUS LEGACY СЕ ПРЕПОРЪЧВАТ?

Правят се от 6-8  процедури на зона, в завимост от степента на целулит, обема, който искате да редуцирате или отпускането. Процедурите се правят веднъж седмично, като времето между тях зависи от времетраенето на процедурата – средно от 7 до 10 дни. При обширни и обемни зони се препоръчва по-продължителна работа и по-голямо разстояние между процедурите с Venus Legacy (Венус Легаси). При съчетание с LPG (Виж ТУК) резултатите идват по-бързо (например след първа процедура).

ИМА ЛИ ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ ЗА VENUS LEGACY?

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ VENUS LEGACY  И ДРУГИ АПАРАТИ ЗА РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ?

versa-diamond-octi-applicator-2Venus Legacy е първата по рода си машина с мултиполярна радиочестота, което позволява проникването й на по-дълбоко ниво, за разлика от останалите машини, и не на последно място – няма болка и силно парене по време на процедурата (на пазара има машини от висок клас, при които, за съжаление, не е преодолян проблема с изгарянето на кожата). Venus Legacy (Венус Легаси) е първата машина, която притежава магнитно поле (и FDA сертификат за тази технология), което напълно безвредно и осигурява мощен дренаж на кожата. Ако все още не сме ви убедили в резултатите от Venus Legacy (Венус Легаси), вижте ги (резултатите са публикувани в официалната страница на Venus Concept и са обект на авторски права)
    vl_casebook_page_18  vl_casebook_page_12
vl_casebook_page_17vl_casebook_page_14
vl_casebook_page_16vl_casebook_page_13
А ето и част от нашите резултати (публикуват се със съгласието и знанието на клиентите): predi i sled proceduri s venus legacypredi i sled venus legacy procedurapredi i sled Venus Legacy procedurivenus legacy result N.B. Резултатите са индивидуални и зависят от фактори като възраст, начин на живот, хранене, двигателна дейност. Защо Venus Legacy (Венус Легаси) в Beauty Point? venus legacy aparat

КАК СЕ ОПРЕДЕЛЯТ ЗОНИТЕ ЗА РАБОТА С VENUS LEGACY?

Всяка зона представлява поле с големина на лист А4. Тази зона се обработва 30 минути. Пример: Корем – големина на лист А4 – обработва се 30 минтути. Корем – големина два листа А4 – обработва се 60 минути. Бедра – цели бедра се обработват 60 минути, но ако зоните за работа са по-обемни, има да се намаляват обиколки и да се работи за целулит и стягане, тогава времетраенето може да бъде 90 или 120 минути.

Зони за работа с Venus Legacy с минимум минути:

  Цени на еднократна процедура с Venus Legacy (Венус Легаси) в Beauty Point в София: Една зона* (30 минути) Venus Legacy – 150 лв. Две зони (60 минути) с Venus Legacy – 270лв. *зона – поле с размери 20см х 30см След консултация изготвяме индивидуални пакети сотстъпка от редовната цена на зоните. цени пакети venus legacy