Venus Legacy - ЛИФТИНГ, БРЪЧКИ

радиочестотен лифтинг venus legacy 6

Радиочестотен лифтинг от висок клас с патентована технология с мултиполярна радиочестота и магнитни полета – Venus Legacy. Процедурата с Venus Legacy е подходяща за стягане на кожата, лифтинг, премахване на двойна брадичка, премахване на бръчки.

КАКВО ДА ОЧАКВАМ ОТ РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ С ПАТЕНТА НА VENUS LEGACY?

Знаем, че всички хвалят своите машини за радиочестотен лифтинг и хвърлят суперлативи за тях, но ние сме убедени в резултатите й, защото сме ги виждали на наши клиенти. Резултатите* от този радиочестотен лифтинг, разбира се, са индивидуални, но това което можете да очаквате е:

*Резултатите са индивидуални и зависят от фактори като възраст, начин на живот, хранене, хормонален статус.

КОЛКО ПРОЦЕДУРИ С VENUS LEGACY СЕ ПРЕПОРЪЧВАТ?

Препоръчваме радиочестотен лифтинг с Venus Legacy от 6 до 8 процедури, в завимост от степента отпускане. Процедурите се правят веднъж седмично, като времето между тях от 7 – 10 дни.

venus Legacy лицеЩе Ви предложим приятна, безопасна, безболезнена процедура за стягане на кожата и прибиране на двойна брадичка.

Запази час с обаждане
Запази час онлайн

КАКВО Е VENUS LEGACY?

Venus Freeze и Venus Legacy са технологични машини създадени от Venus Concept. Това е революционна терапия за радиочестотен лифтинг с изключително висока ефективност при  отпусната кожа, двойна брадичка, наличие на бръчки, кръгове около очите.

Venus Legacy използва многополюсна радиочестота и импулсни магнитни полета за осигуряване на процедури, които не изискват време за възстановяване. Многополюсната радиочестота осигурява бързо, хомогенно загряване до различни дълбочини на тъканта. Магнитните полета позволяват навлизането на повече кислород в кожата, повече хранителни вещества, което води до по-здрав и стегнат вид на кожата.

КАК ДЕЙСТВАТ VENUS LEGACY / VENUS FREEZE?

Стягане на кожата / Премахване на бръчки

Използвайки патентованата (MP)² технология, Venus Freeze и Venus Legacy използват мултиполярна радиочестота и магнитни полета, които осигуряват затопляща мрежа на кожата. Стягането на кожата и намаляването на бръчките е налице, тъй като мултиполярната радиочестота предизвиква термо реакция в дермата и стимулира естествен лечебен отговор на тялото. Отговорът е производството на нов колаген и продукция на еластин в кожата. Новият колаген кара кожата да се стяга, което видимо оформя контура на лицето, премахва бръчките, прави кожата да сияе. Видимо дори веднага след първата процедура!

Ефектите на технологиите на VENUS LEGACY:

Мултиполярната радиочестота:

Пулсиращите магнитни полета:

ИМА ЛИ ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ ЗА РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ С VENUS LEGACY?

БОЛИ ЛИ ПРОЦЕДУРАТА С VENUS LEGACY? 

Не, категорично радиочестотен лифтинг с Venus Legacy не може да ви причини болка. Усещането е на леко, приятно затопляне, а зачервяването на кожата преминава до час.

БЕЗОПАСНА ЛИ Е ПРОЦЕДУРАТА С VENUS LEGACY? 

Напълно! Радиочестотата и Магнитните полета се използват в медицината от десетилетия и през годините е доказано, че това са безопасни и ефективни технологии. Venus Legacy има FDA сертификат за неинвазивно лечение на отпусната кожа и намаляване на бръчките по лицето и шията, намаляване на обиколки в областта на бедрата и корема, намаляване на целулит.

КОЙ ПРАВИ ПРОЦЕДУРАТА С VENUS LEGACY? 

Процедурата с Venus Legacy се изпълнява от сертифициран терапевт. Нашият главех терапевт е Десислава Деспотова – магистър кинезитерапевт, понастоящем докторант. Мария Григорова е старши терапевт, който също прави процедурата. И двете имат дълъг опит в областта на естетичните неизвазивни процедури.

versa-diamond-octi-applicator-2КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ VENUS LEGACY  И ДРУГИ АПАРАТИ ЗА РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ?

Веднага можем да отговорим, че Venus Legacy е първата по рода си машина с мултиполярна радиочестота, което позволява проникването й на по-дълбоко ниво, за разлика от останалите машини, и не на последно място – няма болка и силно парене по време на процедурата (на пазара има машини от висок клас, при които, за съжаление, не е преодолян проблема с изгарянето на кожата). Venus Legacy е  машина, която притежава магнитно поле (и FDA сертификат за тази технология), което напълно безвредно и осигурява мощен дренаж на кожата. Апаратът има вграден термометър, който непрекъснато следи температурата на кожата, което прави процедурата безопасна и приятна.

 КАКВИ СА РЕЗУЛТАТИТЕ С VENUS LEGACY? 

*Резултатите са индивидуални и зависят от фактори като възраст, начин на живот, хранене, хормонален статус.

Публикуваните снимки се намират на официалната страница на Venus Concept и са обект на авторски права.

радиочестотен лифтинг venus legacy2радиочестотен лифтинг venus legacy 4 радиочестотен лифтинг venus legacy 2 радиочестотен лифтинг venus legacy

КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА ПРОЦЕДУРАТА С VENUS LEGACY?

радиочестотен лифтинг venus legacyОбичайно правим 30-минутна процедура на лице, 40-минутна когато се работи лице, шията и брадичката, но не се изключва и малко по-дълга процедура, ако кожата има нужда от това. Тъй като Venus Legacy е неинвазивна процедура, която не изизсква време за въстановяване, спокойно можете да отделите малко време в обедната почивка и след това да се върнете на работа. Тъй като процедурата с Venus Legacy е безболезнена, може дори и да подремнете при нас.

Запази час с обаждане
Запази час онлайн

С какво мога да съчетавам Venus Legacy?

Процедурата с Venus Legacy за лице може да се съчетава с:

ЦЕНИ НА ПРОЦЕДУРАТА РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ С VENUS LEGACY

Неоперативен радиочестотен лифтинг и премахване на бръчки с VENUS Legacy

venus legacy lice cena

цени на Venus Legacy за лице