Блог

Venus Bliss – трайно лазерно премахване на мазнини по корема и бедрата (лазерна Хийт липолиза)

By юли 17, 2023април 10th, 2024No Comments

Фокусирайте се върху постигането на своите цели за тялото по свой собствен начин!

Venus Bliss™ предлага безопаснa, комфортнa, нехирургичнa процедура за трайно намаляване на мазнините по корема и поясната област, и бедрата, които ще ви помогнат да постигнете по-добри резултати във вашия път към перфектната фигура.

 

Научете защо Venus Bliss™ е правилният избор за вас!

Venus Bliss™ е иновативна процедура, предназначена за намаляване на мазнините в тялото. Всеки един от нас има свои собствени причини да направи промяна:

 • за премахване на мазнини на корема и паласки;
 • за намаляване обема на бедрата;
 • за премахване на натрупвания по гърба и зоната на сутиена;
 • за подобряване на резултатите от тренировките и хранителния режим;
 • отслабване за специален повод;
 • за повишаване на самочувствието ви в собствената кожа.

Въпреки че не съществува универсално решение, което да подходящо за всеки, Venus Bliss™ може да помогне.

Използвайки диоден лазер и радиочестотна технология, тези процедури работят за оформяне и изглаждане на тялото без хирургическа намеса или продължителен период на възстановяване. Сега можете да се наслаждавате на комфортни процедури за намаляване на мазнините с естествени резултати.

Процедурите за намаляване на мазнините на корема и бедрата с Venus Bliss™ използват диоден лазер, вграден в машината за лазерна липолиза. С помощта на до четири апликатора, които се поставят върху корема и/или страничните области, енергията прониква дълбоко под повърхността на кожата, където мазнината се загрява и разгражда.

Устройството Venus Concept Bliss предлага също и допълнителни процедури за намаляване на целулита, използвайки комбинация от енергии, които стимулират колагеновите и еластиновите влакна – важни компоненти за заздравяването на връзката на тъканта, която предотвратява обвисването на кожата и целулита.

✓ КЛИНИЧНО ДОКАЗАНИ РЕЗУЛТАТИ: Едно изследване показа, че 95% от пациентите са доволни от резултатите от процедурите с Venus Bliss™ и биха препоръчали това на свои приятели.

✓ КОМФОРТНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРОЦЕДУРАТА: До 90% от пациентите в изследването съобщиха, че са намерили процедурата за намаляване на мазнините по корема и бедрата с диоден лазер и машината Venus Bliss™ комфортни.

✓ БЕЗОПАСНО ЗА ВСИЧКИ ТОНОВЕ НА КОЖАТА: Технологиите, използвани в Venus Bliss™, са доказани като безопасни и ефективни за всички тонове на кожата, включително и по-тъмни.

✓ НЯМА ВРЕМЕ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ: Можете да се върнете в ежедневието си веднага след завършване на процедурата.

Дължината на вълната на лазера от 1064 nm  осигурява програмирана трайна липолиза и намаляване на мазнините на корема и паласките, както и на бедрата.

Резултати: 

rezultat-venus-bliss

 

 

 1. Аз имам по-тъмна кожа, мога ли да си направя тази процедура?

 Да, Venus Bliss™ е безопасна за всички цветове на кожата, включително и за по-тъмните. Спазвайте необходимото време между слънчевите бани!

   2. Колко време отнема всяка процедура? 

Една отделна процедура с Venus Bliss™ обикновено отнема около 25 минути, за да бъде завършена. След нея се прилага RF технология. 

  3. Колко сесии ще са необходими, за да видя резултати? 

ПЪРВИ РЕЗУЛТАТИ – 4 ДНИ СЛЕД ПЪРВА ПРОЦЕДУРА! 4 до 12 седмици за пълно разгръщане на резултата от 1 процедура. Оптимални резултати ще бъдат видими след три до шест месеца от завършването на плана за лечение, който обикновено той включва 3 процедури. 

4. Колко често трябва да бъдат провеждани сесиите и какъв трябва да бъде интервалът между тях? Процедурите за намаляване на мазнини по корема и бедрата с Venus Bliss™ трябва да се извършват на интервали от 4 до 6 седмици.

5. Трябва ли да предприема някакви подготвителни действия преди процедурата? Просто се уверете, че кожата ви е чиста. Не нанасяйте лосиони, кремове или грим преди процедурата. Махнете всички бижута около областта, която ще бъде третирана.

6. Това вредно ли е? Не. Апаратурата има сертификат за ефективност и безопасност. Процесът е програмирана липолиза – намалява мазнините с течение на времето – до 12 седмица след първа процедура.

Вenus Bliss™ процедурите са безопасни за пациенти с всякакъв тон на кожата. Въпреки това, поради съображения за безопасност, може да не сте подходящ кандидат за процедурата за намаляване на мазнините с диоден лазер, ако имате/сте:

 • Отворени рани, наранявания или всякакви признаци на компрометирано заздравяване на рани;
 • Нерепарирана коремна херния;
 • Бременна и/или кърмеща;
 • История на имунодефицитни разстройства или приемане на имунодепресивни лекарства;

В следните случай можете да направите процедура, но с изключително внимание (възможно е процедурата да ви бъде отказана).

 • Коагулационно разстройство или история на келоиди;
 • Невропатично разстройство, нарушена усещане в кожата или диабетна невропатия;
 • Разстройства на чувствителността на кожата или приемане на фоточувствителни лекарства;
 • Средно до тежки висцерални мазнини, целулит или отпусната кожа в зоната на третиране – необходима е консултация за изясняване на ползите от процедурата;
 • В момента приемате антиагреганти, антиинфламаторни лекарства, тромболити, антикоагуланти или силни дози аспирин (повече от 81 мг на ден) – има опасност от синки;
 • История или наличие на клетъчен карцином или меланома.

Внимание: Активен тен или излагане на изкуствени устройства за изкуствен тен/прекомерна слънчева светлина седмица преди или след процедурата – необходимо е да изчакате 7 дни преди да се приложи процедурата;

Преди да се решите за процедурата, винаги се консултирате с наш медицински специалист, който ще прецени дали тя е подходяща за вас.

Цена:

1200 лв. на 1 зона 25 минути.

Останалите пакети се изготвят след задължителна консултация.

Брой зони на частите, които могат да се третират: (всяка зона е с времетраене 25 минути Venus Bliss)

 • корем – от 1 до 2 зони
 • паласки – 1 зона
 • линия на сутиена – 1 зона
 • бричове  и подседалище – 1 зона
 • горна част на бедра – 1 до 2 зони (2-те бедра)
 • вътрешни бедра – 1 зона
 • колена – 1 зона (могат да се комбинират с вътрешни бедра при определени условия – след консултация)

Процедурата с Venus Bliss се прави през 4 до 6 седмици. 

Запази час онлайн

Можете да запазите час за процедура, като преди това планирайте 30 минутна консултация!

 

 

Последвайте ни