venus legacy на лице

Процедурата с Venus Legacy на лице стяга кожата, оформя овала, намалява бръчките. Апаратът Venus Legacy е в София в Beauty Point.

КАКВО ДА ОЧАКВАМ ОТ VENUS LEGACY НА ЛИЦЕ?

  • Видимо намаляване на бръчките;
  • Изключително стягане на кожата, особено в зони, които бързо се отпускат с времето – брадичка и шия.
  • Видимо намаляване на двойна брадичка и оформяне на контура на лицето.
  • Изравняване тена на лицето – особено на хора пушачи;
  • Свиване на разширените пори.

КАКВО Е VENUS LEGACY?

venus-legacy-sofiaVenus Freeze и Venus Legacy са технологични машини създадени от Venus Concept. Това е революционна терапия с изключително висока ефективност при  отпусната кожа, двойна брадичка, наличие на бръчки, кръгове около очите.

Venus Legacy използва многополюсна радиочестота и импулсни магнитни полета за осигуряване на процедури, които не изискват време за възстановяване. Многополюсната радиочестота осигурява бързо, хомогенно загряване до различни дълбочини на тъканта. Магнитните полета позволяват навлизането на повече кислород в кожата, повече хранителни вещества, което води до по-здрав и стегнат вид на кожата.

КАК ДЕЙСТВАТ VENUS LEGACY / VENUS FREEZE НА ЛИЦЕ?

Стягане на кожата / Премахване на бръчки
venus-legacy-lifting

Използвайки патентованата (MP)² технология, Venus Freeze и Venus Legacy използват мултиполярна радиочестота и магнитни полета, които осигуряват затопляща мрежа на кожата. Стягането на кожата и намаляването на бръчките е налице, тъй като мултиполярната радиочестота предизвиква термо реакция в дермата и стимулира естествен лечебен отговор на тялото. Отговорът е производството на нов колаген и продукция на еластин в кожата. Новият колаген кара кожата да се стяга, което видимо оформя контура на лицето, премахва бръчките, прави кожата да сияе. Видимо дори веднага след първата процедура!

БЕЗОПАСНА ЛИ Е ПРОЦЕДУРАТА С VENUS LEGACY НА ЛИЦЕ?

Напълно! Радиочестотата и Магнитните полета се използват в медицината от десетилетия и през годините е доказано, че това са безопасни и ефективни технологии. Venus Legacy има FDA сертификат за неинвазивно лечение на отпусната кожа и намаляване на бръчките по лицето и шията, намаляване на обиколки в областта на бедрата и корема, намаляване на целулит.

 КАКВИ СА РЕЗУЛТАТИТЕ С VENUS LEGACY НА ЛИЦЕ? 

Стягане на кожата на лицето, заглаждане на бръчките, премахване на топбички под очите, уплътняване и лифтинг на кожата, премахване на двойна брадичка, стягане на кожата на шията. Резултатите са индивиалдуални и зависят от фактори като: възраст, начин на живот, хранене, хормонален статус.

procedura_ochi ВИЖ ОЩЕ ЗА VENUS LEGACY ОКОЛООЧЕН КОНТУР

petna_proceduri

ВИЖ ОЩЕ ЗА VENUS LEGACY ЛИЦЕ И ШИЯ

ЦЕНИ НА ПРОЦЕДУРАТА С VENUS LEGACY НА ЛИЦЕ

Неоперативен лифтинг и премахване на бръчки с VENUS Legacy

  • Процедура очи с Venus Legacy (Венус Легаси) – 85 лв.
  • Процедура лице с Venus Legacy (Венус Легаси) (30′) – 150 лв.
  • Процедура лице, двойна брадичка и шия с Venus Legacy (Венус Легаси) (45′)- 200 лв.
  • Процедура шия и двойна брадичка с Venus Legacy (Венус Легаси) (20′) – 150 лв.