venus-legacy-sofiaVenus Legacy в София в Beauty Point.

При нас в естетично студио Beauty Point в София можете да се възполвате от първата и уникална технология за неоперативно оформяне на тялото, премахване на целулита и стягане – Venus Legacy (Венус Легаси) процедури. Процедурата е подходяща за стягане на кожата, премахване на целулита, премахване на корем, бричове, паласки, стягане на колена и ръце.

КАКВО ДА ОЧАКВАМ ОТ VENUS LEGACY?

venus legacy мнения и резултати

 • Видимо намаляване на целулита, при по-леки случаи той изчезва напълно.
 • Изключително стягане на кожата,особено в зони, които не се подават на диети и спорт – колена, ръце, корем.
 • Намаляване на стриите – и няма как да не е така след като процедурата с Venus Legacy (Венус Легаси) стимулира производството на колаген.
 • Видимо остлабване и оформяне на контура. (резултатите са индивидуални и зависят от фактори като възраст, начин на живот, хранене, двигателна дейност). (Виж още резултати тук)

venus-legacy-deviceКАКВО Е VENUS LEGACY?

Venus Legacy (Венус Легаси) е израелски медицински апарат за революционна терапия с изключително висока ефективност при задръжка на течности, наличие на целулит, отпусната кожа след отслабване или раждане, при локални натрупвания. Venus Legacy™ (Венус Легаси) е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло), който използва технологията 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback. Съчетанието на този тип енергии прави процедурата уникална и налага нов стандарт в естетичната медицина.

 

Многополюсната радиочестота осигурява бързо, хомогенно загряване до различни дълбочини на тъканта. Технологията на импулсните магнитни полета се използва в традиционната медицина от десетилетия, което означава че процедурата е изключително безопасна (когато се прави по протокол от сертифицират терапевт) и не може да ви навреди.  Апаратът има вграден регулиращ се термометър с екран, който в реално време следи температурата на третираната зона, за да имате оптимални клинични резултати. Това позволява равномерно и постоянно загряване на тъканите в дълбочина до 48 градуса. Намалява се значително риска от изгаряне.

Магнитните полета позволяват навлизането на повече кислород в кожата, повече хранителни вещества, което неминуемо води до по-здрав и стегнат вид на кожата.

venus-legacy_jena_940

При нас ще получите приятна, безопасна, безболезнена и ефективна процедура за намаляване на целулит, стягане на кожата, оформяне на тялото без оперативна намеса.

КАК ДЕЙСТВА VENUS LEGACY / VENUS FREEZE?

Редуциране на обиколки / Премахване на целулит*:

 • Използвайки патентованата (MP)² технология, Venus Legacy (Венус Легаси) използва мултиполярна радиочестота и магнитни полета, които осигуряват затопляща мрежа на кожата.
 • Увеличава се FGF-2 хормона, триглицеридите, които се намират в мастните клетки, се разбиват и мастните киселини се освобождават от мастните клетки, което води до редуциране на целулита и намаляване на обема на зоната.
 • Мултиполярна радиочестота загрява равномерно тъканта. Високата температура в кожата предизвиква естетвено намаляване на обема на мастните клетки, което води до  намаляване на обиколки в проблемните зони.

Стягане на кожата / Премахване на целулит*:
maxresdefault-2

 • Мултиполярна радиочеста загрява равномерно тъканта отвътре навън, стимулирайки производството на колаген и еластин, свивайки фибробластите, които са разположени между мастните клетки.
 • Технологията VariPulseTM, позволява регулирано импулсно всмукване за дълбоко проникване на енергията в тъканите, лимфен дренаж и стимулиране на кръвообращението.
 • Потокът на кръв в третираната зона се подобрява, а витамини, минерали и кислород достигат по-лесно до клетките. Освен това се създават maxresdefault-3нови кръвоносни съдове и дермални фибробласти в третираните зони. Фибробластите на свой ред увеличават колагеновите и еластиновите фибри. Именно новият колаген и еластин правят кожата по-стегната и водят до заличаване на бръчките (когато се работи за лице).
 • Venus Legacy притежава интегриран термометър в накрайника – Real-Time Thermal Feedback за визуална обратна връзка, която да даде възможност за постоянен контакт и анализ на температурата на кожата и за цялостното по-добри maxresdefault-4клинични резултати.
 •  Новият колаген кара кожата да се стяга, което намалява видимостта на целулита и заглажда кожата.

Повечето пациенти виждат значителна разлика след третата процедура, като ефекта от процедурите за лице/тяло продължава над 18 месеца!

*резултатите са индивидуални и зависят от фактори като възраст, начин на живот, хранене, двигателна дейност

ОЩЕ ЗА ТЕХНОЛОГИЯТА НА VENUS LEGACY:

Мултиполярната радиочестота:

 •  Доказана ефективност за неинвазивно намаляване на обема на мастните клетки и стягане на кожата – при Venus Legacy (Венус Легаси) е избегнат проблема с доставката на ефективна енергия до всички нива на кожата БЕЗ БОЛКА (при всички машини от висок клас, които използват би- или три-полярна радиочестота, има риск от изгаряне на фона на неефективна доставка на енегрия до всички нива на тъканта).
 • Дизайна на апликатора на Venus Legacy (Венус Легаси) позволява доставка на високи нива на радиочестота едновремено във всички нива на тъканта без болка и дискомфорт.
 • Работи се в терапевтични температури – 39- и над 41 градуса за по-бързи и по-добри резултати (останалите машини за радиочестота не могат да подържат тези температури). Температурата се следи с вграден термометър (Real-Time Thermal Feedback).

Пулсиращите магнитни полета:

 • Използват за пръв път от марката Venus Concept;
 • Venus Concept е първата фирма с FDA сертификат за използването на магнитна технология;
 • Стимулират производството на колаген, разрастване на фибробласти и образуване на нова капилярна мрежа;
 • Подпомагат възстановителни и регенеративни процеси

РЕЗУЛТАТИ venus legacy

МОЖЕ ЛИ ДА СЕ СЪЧЕТАВА С ДРУГИ ПРОЦЕДУРИ ЗА ТЯЛО?

Да, можете да го съчетаете с LPG. LPG процедура преди терапия с Venus Legacy усилва дренажа на тялото и резултатите са още по-добри. Освен всичко LPG допълнително стимулира разграждането на мастните клетки. Отлично се съчетава и с апарата ни BTL UNISON – за по-упорит целулит и по-бързи резултати.

БОЛИ ЛИ ПРОЦЕДУРАТА С VENUS LEGACY? 

Не, категорично Venus Legacy не може да ви причини болка. Усещането е на леко, приятно затопляне, а зачервяването на кожата преминава до час. Вграденият термометър постоянно следи темепературата на кожата и не позволява тя да бъде изгорена.

КОЛКО ПРОЦЕДУРИ С VENUS LEGACY СЕ ПРЕПОРЪЧВАТ?

Правят се от 6-8  процедури на зона, в завимост от степента на целулит, обема, който искате да редуцирате или отпускането. Процедурите се правят веднъж седмично, като времето между тях зависи от времетраенето на процедурата – средно от 7 до 10 дни. При обширни и обемни зони се препоръчва по-продължителна работа и по-голямо разстояние между процедурите с Venus Legacy (Венус Легаси). При съчетание с LPG резултатите идват по-бързо (например след първа процедура).

ИМА ЛИ ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ ЗА VENUS LEGACY?

 • Пресни оперативни рани в зоната на работа;
 • Висока температура и общо неразположение;
 • Ракови заболявания;
 • Метални импланти в ставите и костите;
 • Остри вирусни инфекции;
 • Бременност

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ VENUS LEGACY  И ДРУГИ АПАРАТИ ЗА РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ?

versa-diamond-octi-applicator-2Venus Legacy е първата по рода си машина с мултиполярна радиочестота, което позволява проникването й на по-дълбоко ниво, за разлика от останалите машини, и не на последно място – няма болка и силно парене по време на процедурата (на пазара има машини от висок клас, при които, за съжаление, не е преодолян проблема с изгарянето на кожата). Venus Legacy (Венус Легаси) е първата машина, която притежава магнитно поле (и FDA сертификат за тази технология), което напълно безвредно и осигурява мощен дренаж на кожата.

Ако все още не сме ви убедили в резултатите от Venus Legacy (Венус Легаси), вижте ги (резултатите са публикувани в официалната страница на Venus Concept и са обект на авторски права)

    vl_casebook_page_18  vl_casebook_page_12
vl_casebook_page_17vl_casebook_page_14
vl_casebook_page_16vl_casebook_page_13

А ето и част от нашите резултати (публикуват се със съгласието и знанието на клиентите):

predi i sled proceduri s venus legacypredi i sled venus legacy procedurapredi i sled Venus Legacy procedurivenus legacy result

N.B. Резултатите са индивидуални и зависят от фактори като възраст, начин на живот, хранене, двигателна дейност.

Защо Venus Legacy (Венус Легаси) в Beauty Point?

venus legacy aparat

 • Правим индивидуална програма след консултация, според нуждите и след стриктно определяне на задачите.
 • Предлагаме най-добрия вариант по отнешение на време – резултат.Съобразяваме се с възможностите за посещаване на салона за процедурите.
 • Следим стрикно терапевтичната температура по време на работа.
 • Водим протоколи за работа с Venus Legacy (Венус Легаси) за всеки клиент за да следим промените, които настъпват според параметрите на машината.
 • Нашият кинезитерапевт Десислава Деспотова има опит повече от 10 години в областта на естетиката и боди-шейпинг машините.
 • Вашият резултат е важен за нас!

КАК СЕ ОПРЕДЕЛЯТ ЗОНИТЕ ЗА РАБОТА С VENUS LEGACY?

Всяка зона представлява поле с големина на лист А4. Тази зона се обработва 30 минути. Пример: Корем – големина на лист А4 – обработва се 30 минтути. Корем – големина два листа А4 – обработва се 60 минути. Бедра – цели бедра се обработват 60 минути, но ако зоните за работа са по-обемни, има да се намаляват обиколки и да се работи за целулит и стягане, тогава времетраенето може да бъде 90 или 120 минути.

Зони за работа с Venus Legacy с минимум минути:

 • ръце – 30 минути
 • гръб – 30 минути
 • поясна област (паласки) – 30 минути (2х15′)
 • корем – 30 минути
 • седалище – 30 минути (2х15′)
 • бедра отзад – 30 минути (2х15′)
 • бедра отпред и отвътре – 30 минути (2х15′)
 • прасци – 30 минути (2х15′)

 

Цени на еднократна процедура с Venus Legacy (Венус Легаси) в Beauty Point в София:

Една зона* (30 минути) Venus Legacy – 200 лв.
Две зони (60 минути) с Venus Legacy – 400 лв.
*зона – поле с размери 20см х 30см

След консултация изготвяме индивидуални пакети сотстъпка от редовната цена на зоните.

цени пакети venus legacy

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ